EV Thuislaad-pakket

Een eigen laadpaal kopen? Met het EV Thuislaadpakket heb je snel en gemakkelijk een eigen laadpunt aan huis. De laadpunten van Eneco eMobility zijn geschikt voor alle elektrische auto’s. Zo ben je altijd verzekerd van een eigen laadplek en kun je met een gerust hart en volle batterij op weg.

Meer informatie over het Thuislaadpakket?

Neem hier contact met ons op:

In drie stappen naar thuis laden

Laadwensen

Stap 1

Je geeft je laadwensen en locatie-informatie door in onze online aanvraagomgeving

Offerte laadpaal

Stap 2

Wij maken een passende offerte. Na akkoord zetten we de installatie in gang

Zorgeloos laden

Stap 3

Het laadpunt wordt geïnstalleerd en je ontvangt een laadpas. Nu kun je zorgeloos laden aan huis.

eneco laadpunt

Binnen twee weken een laadpunt thuis

In onze online aanvraagomgeving kun je alle informatie doorgeven die wij van jou nodig hebben. Met deze informatie kunnen wij jouw laadpunt snel en eenvoudig installeren.

 

Rij altijd 100% duurzaam

Met een laadpunt of -pas van Eneco eMobility laad je gegarandeerd altijd op groene stroom afkomstig van de zon en de wind.  Zo weet je zeker dat je 100% duurzaam bezig bent.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_04
Particuliere laadpas

Eenmalige investering in de toekomst

De laadpunten van Eneco eMobility zijn altijd toekomstbestendig en geschikt voor elk type elektrische auto. Een laadpunt is een investering waar je ook bij je volgende auto plezier van hebt. Ook dat is duurzaam rijden met Eneco eMobility.

 

Gratis laadpas bij installatie van een laadpunt

Bij een laadpunt ontvang je gratis een laadpas. Hiermee kun je niet alleen thuis, maar op alle openbare (snel)laadpunten in Nederland en België laden tegen één vast tarief. Heb je geen eigen laadpunt of wil je meer informatie over de laadpas? Klik dan op de button.

Eneco eMobility laadpas
AV_eMobility-studiobeelden-wide_011

Online inzicht in je laadgedrag

Bij aanschaf van het EV Thuislaadpakket krijg je automatisch toegang tot de MijnLaden-omgeving. Hier zie je in één oogopslag het aantal duurzaam geladen kilometers. 

 

Veelgestelde vragen

€4.000 bij nieuwe volledig EV, €2.000 bij een 2e hands/occasion volledig EV.
De EV-subsidie wordt niet in één keer uitbetaald, maar maandelijks, over een periode van 4 jaar. Verkoop je de auto eerder, dan moet je een deel van de subsidie terugbetalen.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.