Overweeg elektrisch rijden

Steeds meer mensen schakelen om naar elektrisch rijden. Wij begrijpen dat het even wennen is niet alleen op zoek te zijn naar een parkeerplaats, maar ook naar een laadpunt. Daarom geven wij informatie en tips om een weloverwogen keuze te maken. Bij ons schakel je in drie stappen om naar elektrisch rijden.Wij helpen jou in drie stappen om te schakelen naar elektrisch rijden. 

1920_jedlix-duurzaamladen-900x675

Duurzaam ondernemen met Eneco eMobility

Bij Eneco eMobility vinden wij het belangrijk dat elektrisch rijden ook echt duurzaam is. Daarom laad je bij Eneco eMobility altijd op 100% duurzame stroom, afkomstig van Europese zonne- en windenergie. Zo helpen we jouw onderneming nog duurzamer te maken en CO2-uitstoot door voertuigen met wel 70% te reduceren. 

Lees hier meer over het verkrijgen van duurzame stroom.

De voordelen van elektrisch rijden

• Een elektrische auto levert 40% tot 70% minder CO2 op dan de brandstofauto.

• Door het lage zwaartepunt ligt de elektrische auto lekker op de weg.

• Een elektrische auto geeft lagere totale kosten.

• Een elektrische auto heeft vanaf het allereerste optrekken altijd power en slaat nooit af, is stil, is oneindig soepel.

In 3 stappen naar elektrisch rijden

Eneco eMobility laadpaal behoefte en wensen

Stap 1

We bespreken je wensen en behoeften

 

Eneco eMobility technische situatie in kaart

Stap 2

We brengen de technische situatie bij je in kaart

Eneco eMobility blijft het regelen

Stap 3

We gaan en blijven het voor je regelen

Wat je moet weten voor de omschakeling​

Onze laadpunten zijn stroomleverancier onafhankelijk

Als u een laadpunt en/of laadpas aanschaft bij Eneco eMobility, dan blijft u vrij in uw keuze van energieleverancier. U kunt gewoon bij uw huidige energieleverancier blijven.

Stroomvergoeding

Wanneer u uw auto oplaadt, gaat u meer elektriciteit verbruiken. Maandelijks lezen we uw laadpunt op afstand uit en vergoeden wij u de geladen stroom van de voorgaande maand op het door u opgegeven rekeningnummer. Het vergoeden van de geladen stroom noemen wij verrekenen. Kijk deze video voor meer uitleg over kosten en verrekening van een thuislaadpunt. 

Lage en overzichtelijke tarieven

Benieuwd wat u bij een laadpunt betaald? Wij hanteren vaste tarieven. U vindt de huidige tarieven hier.

Deze tarieven gelden ook voor laadpunten in het buitenland. Wil je weten welke laadpalen wij ondersteunen in het buitenland? Download dan hier de PDF.

Welk laadpunt voor thuis?

Welk laadpunt past het beste bij uw huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat u met vragen zit als u een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij u past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van uw huis, uw elektrische auto en uw persoonlijke situatie. U kunt er meer over lezen in ons artikel ‘Hoe krijg ik thuis een laadpaal?’.

Verzwaren

Wil je in een keer zien of jij de juiste aansluitwaarde hebt voor jouw (toekomstige) elektrische auto? Controleer hiernaast of jij jouw aansluitwaarde moet verzwaren. Wij geven advies op basis van jouw auto, je huidige aansluitwaarde en het aantal ampère per fase.

Wil je meer lezen over verzwaren en wat hier de voordelen van zijn? Klik dan hier.

VZR en Eneco eMobility ​

Om jou van de juiste informatie te voorzien en de beste service te bieden, delen wij kennis met verschillende ondernemers. Zo ook met Vereniging Zakelijke Rijders.

Een paar keer per jaar komen we bij elkaar om ons netwerk te verbreden en te discussiëren. We nemen ook deel aan het onderzoeksplatform; het platform bepaalt de richtlijnen en onderwerpen van het onderzoek van VZR naar mobiliteit en berijders.

Op deze manier blijven we onze kennis over elektrisch rijden delen, en kunnen we jou de beste service bieden.

Maak jij de overstap naar elektrisch rijden?