Haal alles uit je laadpaal

Met de SlimLaden® app van Eneco ben je van dak tot auto verzekerd van duurzaam en voordelig laden. Bespaar door op de voordeligste momenten te laden en laad direct vanuit jouw zonnepanelen. En als klant van Eneco of Oxxio krijg je een beloning voor elke kWh die je slim laadt.

 • Haal alles uit je laadpaal

  Nu je de stap hebt gezet naar elektrisch rijden én laden wil je ook alles uit je laadpaal halen. Dat kan met de Eneco SlimLaden app.

 • Laad altijd het meest voordelig

  Jouw auto altijd opgeladen op het door jou gewenste tijdstip. Zo voordelig mogelijk door zoveel mogelijk in de daluren op te laden.

 • Laad je auto duurzaam op met je eigen zonne-energie

  Met de SlimLaden app laad je voortaan je auto duurzaam op met energie die je zelf opwekt met je eigen zonnepanelen.

 • Voor elk geladen kWh een beloning

  Ben jij klant van Eneco of Oxxio? Dan ontvang je een beloning van 2,4 eurocent voor elke slim geladen kWh.

Iedereen laadt voordelig met de SlimLaden app

Met de SlimLaden app laad je voordelig in de daluren. Hiermee bespaar je tot €300 bij 35.000 km per jaar. Een fijne extra: als klant met een energiecontract van Eneco of Oxxio ontvang je 2,4 eurocent (incl. btw) beloning voor elke slim geladen kWh. Hierdoor kan jouw voordeel van €300 oplopen tot €450 per jaar. Via de app kun je vanaf een bedrag van €5 de beloning laten uitkeren.

Het voordeel van €450,- is gebaseerd op 35.000 km per jaar en een verbruik van 21 kWh per 100 km. Verder is aangenomen dat: 90% thuis wordt opgeladen; het verschil tussen het piek- en daltarief 10 eurocent bedraagt en dat 50% van de laadsessie naar de daluren wordt verplaatst.

"Nu kan ik eindelijk laden op mijn eigen zonne-energie"

  Ook ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom heb ik vorig jaar zonnepanelen op mijn dak laten plaatsen. Nu ik elektrisch rijd, wil ik ook graag op de duurzaamste manier laden. Hoe fijn is het dat dit nu kan met de SlimLaden app?

  Peter van der Pol, klant bij Eneco eMobility

  Slim willen laden, maar nog geen laadpaal thuis?

  Wil je beginnen met slim laden, maar heb je nog geen laadpaal thuis? Kijk dan hier naar onze laadoplossingen voor thuis.

   Veelgestelde vragen over laden voor thuis