Eén laadpas aanvragen, overal laden

Zoek je een laadpas voor thuis, onderweg en in het buitenland? Met onze laadpas laad je duurzaam in Nederland en België, en op meer dan 300.000 laadpunten in Europa. Gemakkelijk en zorgeloos in één. Je kunt bij ons kiezen tussen een laadpas of een laaddruppel.

Eneco eMobility

Waarom een laadpas van Eneco eMobility?

 • Vast tarief

  Bij ons laad je altijd tegen een vast tarief. Lekker transparant, en zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

 • Gratis bij laadpunt

  Koop je een laadpaal bij ons, dan krijg je de laadpas er gratis bij. Je hebt dan ook geen abonnement op jouw laadpas. Wil je los een laadpas kopen? Dat kan voor maar 3,- euro per maand.

 • Buitenland

  Met een laadpas van Eneco eMobility laad je bij meer dan 300.000 laadpunten in Europa. Wij hebben alle laadpunten voor je op een rijtje gezet.

 • Eén factuur

  Elke maand sturen wij een factuur met alle laadtransacties overzichtelijk op één rij. Heb je thuis een laadpunt voor de zaak, dan kunnen we ook nog eens maandelijks alle geladen stroom vergoeden.

Tarieven Nederland

Een overzicht van alle laadpalen vind je hier.

Ook zijn er een paar zakelijke en openbare locaties met een Eneco eMobility laadpaal waar een afwijkend laadtarief geldt. Zie hier een overzicht van deze locaties en de tarieven.

Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Het kan echter in sommige gevallen voorkomen dat een recente aanpassing hier nog niet is verwerkt. Controleer daarom op openbare locaties altijd via de QR-sticker op het laadpunt het actuele tarief.

NORMAAL LADENStarttariefTarief per kWh
Laden op een Eneco eMobility laadpunt€ 0,00€ 0,23*
Laden op een niet-Eneco eMobility laadpunt€ 0,61€ 0,51
Laden op een Allego laadpunt€ 0,61€ 0,67
SNELLADENStarttariefTarief per kWh
Fastned€ 0,61€ 0,69
Allego (en andere providers)€ 0,61€ 0,85
Ionity€ 0,61€ 0,79
Alle tarieven zijn inclusief BTW.
* Een aantal locaties hanteert een ander tarief. Deze vind je hier.

Laden op 100% groene stroom van Europese zon en wind

Met een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s. Wil je hierover meer weten? Lees dan hier verder.

  Veelgestelde vragen over laden met onze eMobility laadpas