Tarieven & Producten

Wij hanteren transparante, vaste tarieven. Zo weet jij altijd wat je betaalt voor het opladen van jouw auto.

Tarieven incl. btw
Starttarief
Tarief per kWh
Normaal laden
Laden op een Eneco eMobility laadpunt
€ 0,00
€ 0,23
Laden op een niet-Eneco eMobility laadpunt
€ 0,61
€ 0,36
Stroomvergoeding
€ 0,227
Snelladen
Fastned
€ 0,61
€ 0,59
Allego (en andere providers)
€ 0,61
€ 0,71
Ionity
€ 0,61
€ 0,79

Tarieven

De prijzen die worden afgebeeld, zijn inclusief BTW. De tarieven gelden vanaf 1 juli 2021.

Deze tarieven gelden ook voor laadpunten in het buitenland. Wil je weten welke laadpalen wij ondersteunen in het buitenland?
Download dan hier de PDF.

Ook zijn er enkele zakelijke en openbare locaties met een Eneco laadpaal waarbij een afwijkend laadtarief geldt (met een maximum van € 0,36 per kWh). Zie hier een overzicht van deze locaties en de tarieven.

Bestel hier je laadpunt of laadpas

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende laadpunten en laadpalen voor zakelijke locaties. Ze zijn allemaal voorzien van slimme software waardoor je altijd makkelijk kunt laden met jouw eigen laadpas.

Eve Double Pro-Line EeM

Alfen Eve Double Pro-line

Deze dubbele laadpaal heeft een duidelijk LCD-display en is verkrijgbaar als wand- of paalmodel. De kap is gemaakt van speciaal, met glasvezel versterkt composietmateriaal en daardoor weerbestendig.

Afmetingen: 59 cm x 34 cm (HxB)
Kleur: Wit
Vermogen: 11 kW (3x16A) of 22W (3x32A)

EVBox Businessline

De EVBox Businessline bevat een intelligente statusindicator die de status van de laadpaal laat zien. Hij is verkrijgbaar als wand- of paalmodel in verschillende kleuren.

Kleur: wit, blauw, groen, donkergroen, lichtgrijs en donkergrijs
Afmetingen: 60 cm x 25 cm (HxB)
Vermogen: 3,7 kW (1x16A), 11 kW (3x16A), 7.2 kW (1x32A) en 22W (3x32A)

Delta DC 25kW

De Delta DC 25kW-lader is de compactste snellader op de markt. Een snellader is ideaal om klanten en medewerkers in korte tijd weer op te laden voor de volgende rit.

Kleur: grijs
Afmeting: 68 cm x 43 cm (HxB)
Vermogen: 25 kW 

Alfen Eve Single Pro-line

De Alfen Eve Single Pro-line is een zeer compact laadpunt van kleurecht hoogwaardig kunststof en draagt het DEKRA (voorheen KEMA) keurmerk. De voorkant is wit en de achterkant is donkergrijs. Het laadpunt is verkrijgbaar in wand- of paalmodel en met contactdoos en display of vaste kabel zonder display. De afmeting van het laadpunt is 37x24x13 cm (HxBxD)

 

 

 

 

 

   

 

EVBox Homeline

De EVBox HomeLine heeft een LED-ring als intelligente statusindicator waarmee u op elk moment de status van het laadstation kunt aflezen. De behuizing van de EVBox Homeline is gemaakt van polycarbonaat. De achterzijde van het laadpunt is antraciet grijs. Voor de voorkant kunt u in de volgende stap een keuze maken. Het laadpunt is verkrijgbaar in wand- of paalmodel en met contactdoos of vaste kabel. De afmeting van het laadpunt is 49x31x17 cm (HxBxD).

 

 

 

 

Onze laadpas is geschikt voor alle laadpunten in Nederland

Eneco eMobility Laadpas

Overal je elektrische auto duurzaam opladen kan ook zonder een eigen laadpunt. Met de laadpas van Eneco eMobility laad je altijd 100% duurzame stroom in de meeste Europese landen en bij verschillende laadpaalexploitanten. Zo ben je altijd duurzaam onderweg.

Een laadpas is gratis bij een laadpaal van Eneco eMobility. Wil je liever een losse laadpas aanschaffen? Dat kan voor €3 per maand.

 

  

 

Diensten en producten

Klik op de tegels voor meer informatie over onze diensten en producten.

In 5 stappen naar duurzaam rijden

Eneco eMobility laadpaal behoefte en wensen

Stap 1

We bespreken je wensen en behoeften

 

Eneco eMobility technische situatie in kaart

Stap 2

We brengen de technische situatie bij je in kaart

Eneco eMobility offerte en advies

Stap 3

Je krijgt een advies en offerte op maat

Eneco eMobility laadpaal installatie

Stap 4

Wij gaan het voor je regelen

Eneco eMobility blijft het regelen

Stap 5

En blijven het voor je regelen

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.