Meer dan 10 jaar duurzaam laden

Wij zorgen voor een versnelling van de energietransitie door laadoplossingen voor elektrische auto’s voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen we in Nederland en België.

Eneco eMobility

Facts & Figures

 • > 307 miljoen

  Kilo CO2 bespaard

 • > 2.526 miljoen

  Gereden kilometers

 • > 421 miljoen

  Geladen kWh op 100% groene stroom

 • 244

  Medewerkers

test

Wil jij energie steken in de mobiliteit van de toekomst?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Ben jij enthousiast over ons verhaal, en herken jij je in de kernwaarden Together, Ownership, Respect en Drive? Neem snel een kijkje in onze vacaturebank.

Eneco en eMobility

Eneco eMobility is 100% dochter van Eneco Group. In 2007 zijn we begonnen als afdeling Elektrisch Laden. In 2018 hebben we ons afgesplitst in een aparte B.V. en gingen we verder onder de naam Eneco eMobility. De band met ons moederbedrijf is altijd blijven bestaan, omdat we ons beiden willen blijven inzetten voor een groene toekomst.

  One Planet plan Eneco

  Eneco eMobility werkt mee aan het One Planet plan van Eneco. Eneco wil dat in 2035 de eigen activiteiten en de geleverde energie aan klanten klimaatneutraal zijn, om de opwarming van de aarde tot 1,5 graad Celsius te beperken en verantwoordelijkheid te nemen voor de volgende generaties. Daarvoor presenteerde Eneco zijn One Planet plan met concrete acties, duidelijke investeringskeuzes en meetbare doelstellingen.

  One Planet Plan

 • 42 Pagina's
 • 30 minuten te lezen
 • One Planet Infographic

  Verklarende woordenlijst duurzaamheid

  Bij Eneco eMobility praten we vaak over duurzaam elektrisch rijden en groene stroom. Maar wat bedoelen wij daar nou mee? In deze begrippenlijst vind je informatie over wat wij bedoelen als we spreken over deze – en andere aan duurzaamheid gerelateerde – termen. 
   earth

   Bedrijfsgegevens

   Eneco eMobility B.V., gevestigd te Rotterdam aan het Delftseplein 30K, 3013 AA Rotterdam (hier is geen klantenbalie en geen postadres), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70990921, is verantwoordelijk voor het direct of indirect distribueren, aanleggen en installeren, onderhouden, ondersteunen, produceren, ontwerpen, van elektrisch vervoer laadpunten en aanverwante diensten. Het btw-nummer is: NL.8585.37.527.B01. Voor contact met de klantenservice kunt u het contactformulier gebruiken.