Een laadpaal thuis

Met een thuislaadpunt van Eneco eMobility kun je altijd zorgeloos op weg. Wij begeleiden je van begin tot eind en zorgen er ook voor dat jouw laadpunt altijd klaar is om te laden. Wij adviseren je welk laadpunt het beste bij jouw huis, jouw auto en jouw wensen past en installeren hem ook. Op deze pagina vertellen wij je hoe.

BMW laden

De installatie van je laadpaal

Onze professionele installateurs voeren de installatie van je laadpunt uit. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, neemt de installateur contact met je op om een afspraak te maken. Meestal duurt de installatie van een laadpunt een halve dag. De kosten van de installatie zijn voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid graafwerk dat nodig is. Hoe dichter het laadpunt bij het huis staat, hoe minder de installateur hoeft te graven. Je kunt je graafwerk ook zelf regelen, neem dan contact op met de klantenservice

Laadtarieven

Of je nu een eigen laadpunt hebt, of alleen een laadpas van Eneco eMobility, bij ons laad je altijd tegen vaste tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Bekijk onze vaste tarieven.

Transparante tarieven

Waarom kies je voor ons?

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende oplossingen om jouw laadpaal zo optimaal mogelijk te laten werken.

Keuze stroomleverancier

Eneco eMobility is er voor iedereen. Dat betekent dat je klant bij ons kunt worden, ongeacht jouw stroomleverancier. Voor de verrekening lezen wij jouw laadpunt op afstand uit. Daarvoor hebben we geen contact met jouw stroomleverancier.

Gratis laadpas

Bij de aanschaf van jouw laadpunt krijg je een gratis laadpas. Hiermee kun je laden bij elk laadpunt. Wij hanteren een vast tarief voor Eneco laadpunten en laadpunten van andere aanbieders, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Je kunt ook een losse laadpas regelen. Deze kost €3 per maand. Bestel hem hieronder.

Online inzicht in je laadgedrag

Met een laadpunt van Eneco eMobility krijg je toegang tot de MijnLaden webapp. Hierin kun je makkelijk je laadtransacties overzien en krijg je informatie over je vermeden CO2 uitstoot.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees de tips en adviezen in onze laatste whitepaper:

eneco laadpunt

Begeleiding van A tot Z

Welk laadpunt past het beste bij mijn huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpunt wilt aanschaffen.

Bij Eneco eMobility helpen wij jou om zoveel mogelijk uit jouw laadpunt te halen. 

100% duurzaam laden

100% duurzaam elektrisch laden: Eneco eMobility maakt het mogelijk. Bij ons rijdt jouw elektrische auto altijd op 100% groene stroom, afkomstig uit wind- en zonne-energie. Zo rijd je CO2-neutraal en ben je elke kilometer goed bezig.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_04

Slimme laadoplossingen voor iedereen

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende oplossingen om jouw laadpalen zo optimaal mogelijk te laten werken.

Verrekenen

De stroom die je verbruikt om je auto op te laden, betaal je met je laadpas. Dit bedrag wordt vaak meegenomen in het leasebedrag dat je werkgever betaalt. Wanneer je thuis je auto oplaadt, stijgt ook je energierekening. Om te zorgen dat je de stroom niet dubbel betaalt (zowel via je pas als via je energierekening), vergoeden wij maandelijks jouw geladen stroom. Wij lezen het laadpunt digitaal uit en hebben dus geen contact met je stroomleverancier voor de verrekening.

Home Load balancing

Je huis heeft maar een beperkte stroomcapaciteit. Toch wil je graag je auto zo snel mogelijk elektrisch laden. Met loadbalancing maak je slim gebruik van de momenten waarop er meer stroom beschikbaar is. Zo laad je sneller als er geen apparaten aanstaan, en langzamer als je bijvoorbeeld een was draait.

Je kunt ook een losse laadpas regelen. Deze kost €3 per maand.

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.