Het gemak van een laadpaal thuis

Wil je altijd de zekerheid en het gemak van een beschikbare laadpaal voor de deur? Dan is een laadpaal bij jou thuis de ideale oplossing. Je bent niet meer afhankelijk van openbare laadpunten bij jou in de straat en weet zeker dat jouw elektrische auto elke dag klaar is voor gebruik. En je laadt altijd op 100% groene zon- en windenergie.  

Hoeveel kost een laadpaal
Eve Mini

Standaard

Vanaf € 1.761,- (incl. BTW)

hosting abonnement van € 8,41 p/m (incl. BTW)

Standaard + load balancing

Vanaf € 1.948,- (Incl. BTW)

hosting abonnement van € 8,41 p/m (incl. BTW)

Een laadpaal installeren

In onze online aanvraagomgeving vind je het laadpunt dat het beste bij jou past. Soms moet van tevoren je meterkast worden aangepast, of vindt er een verzwaring van het stroomnetwerk plaats. Onze klantenservice wijst je daar dan op bij het doorlopen van de aanvraagomgeving. De installatie van je laadpaal zelf duurt meestaeen halve dag.

Laadpaal installatie
Laadpaal thuis

Sneller thuis laden met load balancing

Wil je zeker weten dat jouw batterij ’s ochtends voldoende is opgeladen, maar wil je niet je stroomaansluiting verzwaren? Met Load Balancing meet jouw laadpunt hoeveel stroom er in huis wordt gebruikt, en stemt daar de laadsnelheid op af. Zo kun je sneller laden als er meer stroom beschikbaar is, maar raakt je meterkast nooit overbelast. Wil je meer informatie over Load Balancing? Klik dan hier 

Rij altijd 100% duurzaam

Met onze laadpaal of laadpas laad je altijd en overal op 100% groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Het maakt niet uit waar je laadt me je laadpas, of met welke laadpas je laadt op de laadpaal. Alle kWh die je bij Eneco eMobility laadt, wordt automatisch vergroend door middel van Garanties van Oorsprong. Dat zijn certificaten die garanderen dat de geladen stroom duurzaam is opgewekt in Europa.

Windpark - 100% groene stroom

Veelgestelde vragen

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.