De laadpas van Eneco eMobility

Duurzaam je elektrische auto opladen kan ook zonder een eigen laadpunt. Met de laadpas van Eneco eMobility laad je altijd 100% duurzame stroom in de meeste Europese landen en bij verschillende laadpaalexploitanten. Zo ben je altijd duurzaam onderweg.

Meer hierover kan je hier lezen.

Eneco eMobility laadpas
De Eneco eMobility laadpas voor heel Europa

Gratis laadpas!

Een laadpas is gratis bij een laadpaal van Eneco eMobility. Wil je liever een losse laadpas aanschaffen? Dat kan voor €3 per maand. We hanteren transparante laadtarieven: je betaalt één tarief voor laden bij een Eneco-laadpunt en één voor laden bij een niet-Eneco-laadpaal.

Voor snelladen hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van de exploitant. Onze tarieven vind je hier.

Ik wil een laadpas bestellen

Extra informatie over je laadpas en kosten

Met jouw laadpas betaal je alleen voor het laden. Het vergoeden van de stroom noemen wij verrekenen. Kijk deze video voor meer uitleg over kosten en verrekening van een thuislaadpunt.

Laad je in het buitenland? Dan kun je met je Eneco laadpas gebruikmaken van laadpalen van Eneco België, EV-Box, New Motion, Blue Corner en Allego.

Ook zijn er enkele zakelijke locaties met een Eneco laadpaal waarbij een afwijkend laadtarief geldt. Hier vind je meer over de tarieven.

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.