Elektrisch laden op de zaak

Bied je medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om hun elektrische auto’s snel, simpel en duurzaam op te laden. Met onze laadpalen voor de deur onderneem je zichtbaar duurzaam en rijden je medewerkers en bezoekers op 100% groene stroom.

 

Welk-laadpunt-past-bij-mij..jpg
Delta DC Wallbox compacte 25 kW snellader

Snellader op de zaak

Een snellader is ideaal om klanten en medewerkers in korte tijd weer op te laden voor de volgende rit. De Delta DC Wallbox is een zeer compacte 25 kW snellader.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe je een snellader efficiënt combineert met reguliere laadpalen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is elektrisch rijden aantrekkelijk?

Lees onze whitepaper van 10 pagina’s

Snelladen bij jou thuis

Wil jij thuis ook kunnen snelladen, of biedt jouw kantoor geen ruimte voor een zware snellader? De Ecotap DC15 is een 15 kW snellader die de batterij van jou elektrische auto in korte tijd kan volladen. 

De Ecotap DC15 is beschikbaar als wand- of paalmodel bij ieder huis met een netaansluiting vanaf 3×25 Ampère. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vacature werken bij Eneco eMobility
Gratis laadpas elektrisch laden

Gratis laadpas!

Een laadpas is gratis bij een laadpunt van Eneco eMobility. Wil je liever één of meerdere, losse laadpassen aanschaffen? Dat kan voor €3 per maand. 

We hanteren transparante laadtarieven: je betaalt één tarief voor laden bij een Eneco eMobility-laadpunt en één voor laden bij een niet-Eneco eMobility-laadpaal. Dat klinkt dubbel, maar dat is het niet. Bekijk in deze video hoe dat werkt.

Voor snelladen hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van de exploitant. Onze tarieven vind je hier.

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.