Installatiepartner ChargeCars

Eneco eMobility werkt samen met zeven installatiepartners voor het installeren van je laadpaal. ChargeCars is één van onze partners. Hieronder leggen we uit hoe ChargeCars te werk gaat. Ook vind je hoe en waarover je contact kunt opnemen met ChargeCars en meest gestelde vragen.

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met ChargeCars?

ChargeCars installeert jouw laadpaal. Na je online offerte-aanvraag bekijkt ChargeCars alle informatie die je hebt meegestuurd, zoals de foto’s van je meter- en groepenkast. Zijn er vragen? Dan kan ChargeCars contact met je opnemen voor een schouw (telefonisch of bij je thuis). Zijn er geen vragen? Dan ontvang je van ons meteen je offerte.

Schouw
Bij een fysieke schouw komt een ChargeCars-monteur bij je thuis langs om je situatie goed te bekijken en openstaande vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen wij je offerte compleet maken.

Installatie-afspraak
Ben je akkoord met de offerte? Dan neemt ChargeCars op korte termijn telefonisch contact met je op met een voorstel voor een installatiedatum voor je laadpaal.

Wil je de installatie-afspraak verder vooruit plannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je auto of een netverzwaring? Dan kun je ChargeCars bellen of e-mailen voor een afspraak.

Hoe neem ik contact op met ChargeCars?

Openingstijden klantenservice: maandag t/m donderdag 08.30 uur - 17.00 uur, vrijdag: 08.30 uur - 16.00 uur

Met welke vragen kan ik bij ChargeCars terecht?

Je kunt bij ChargeCars terecht over:

  1. Technische vragen over het voorbereiden van de installatie van je laadpaal.

  2. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor een schouw.

  3. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor installatie van je laadpaal.

  4. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor serviceonderhoud of storingsreparatie van je laadpaal.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over je offerte, laadpas of factuur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helpt ChargeCars ook bij storing van mijn laadpaal?

Na installatie van je laadpaalzorgt ChargeCars voor het technisch onderhoud van je laadpaal, dus bijvoorbeeld wanneer een onderdeel stuk gaat of wanneer er een technische storing is.

De communicatie hierover loopt via onze klantenservice. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van het probleem komt of ChargeCars of de leverancier van de laadpaal bij je langs. Dit laten wij je weten.

ChargeCars of de leverancier neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Daarna komt een monteur binnen vijf werkdagen langs om de storing te verhelpen.

Meest gestelde vragen

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpaal

Meer over de installatie van mijn laadpaal

Meer over storing van mijn laadpaal