Installatiepartner BAM

Eneco eMobility werkt samen met zeven installatiepartners voor het installeren van je laadpunt. BAM is één van onze partners. Hieronder leggen we uit hoe BAM te werk gaat. Ook vind je hoe en waarover je contact kunt opnemen met BAM en meest gestelde vragen.

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met BAM?

BAM installeert jouw laadpunt. Na je online offerte-aanvraag bekijkt BAM alle informatie die je hebt meegestuurd, zoals de foto’s van je meter- en groepenkast. Zijn er vragen? Dan kan BAM contact met je opnemen voor een schouw (telefonisch of bij je thuis). Zijn er geen vragen? Dan ontvang je van ons meteen je offerte.

Schouw
Bij een fysieke schouw komt een BAM-monteur bij je thuis langs om je situatie goed te bekijken en openstaande vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen wij je offerte compleet maken.

Installatie-afspraak
Ben je akkoord met de offerte? Dan neemt BAM op korte termijn contact met je op om een afspraak in te plannen voor de installatie van je laadpunt. Je ontvangt een e-mail met een link naar de BAM-planningstool. Hier kun je zelf een dag en tijdstip kiezen voor de installatie. De planningstool plant drie maanden vooruit.

Wil je de installatie-afspraak verder vooruit plannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je auto of een netverzwaring? Dan kun je BAM bellen of e-mailen voor een afspraak.

Hoe neem ik contact op met BAM?

Openingstijden klantenservice: 08:00 uur - 16:00uur.

Met welke vragen kan ik bij BAM terecht?

Je kunt bij BAM terecht over:

  1. Technische vragen over het voorbereiden van de installatie van je laadpunt.

  2. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor een schouw.

  3. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor installatie van je laadpunt.

  4. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor serviceonderhoud of storingsreparatie van je laadpunt.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over je offerte, laadpas of factuur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helpt BAM ook bij storing van mijn laadpunt?

Na installatie van je laadpunt zorgt BAM voor het technisch onderhoud van je laadpaal, dus bijvoorbeeld wanneer een onderdeel stuk gaat of wanneer er een technische storing is.

De communicatie hierover loopt via onze klantenservice. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van het probleem komt of BAM of de leverancier van het laadpunt bij je langs. Dit laten wij je weten.

BAM of de leverancier neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Daarna komt een monteur binnen vijf werkdagen langs om de storing te verhelpen.

Meest gestelde vragen

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpaal

Meer over de installatie van mijn laadpaal

Meer over storing van mijn laadpaal