Een laadpaal bij jou thuis

Met een thuislaadpunt van Eneco eMobility kun je altijd zorgeloos op weg. Wij begeleiden je van begin tot eind en zorgen er ook voor dat jouw laadpunt altijd klaar is om te laden. Wij adviseren je welk laadpunt het beste bij jouw huis, jouw auto en jouw wensen past en installeren hem ook. Op deze pagina vertellen wij je hoe.

Waar kan ik je mee helpen?

Altijd advies op maat

Welk laadpunt past het beste bij mijn huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij jou past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van je huis, jouw elektrische auto en jouw persoonlijke situatie. Bij Eneco eMobility helpen wij jou om zoveel mogelijk uit jouw laadpunt te halen. Persoonlijk, op maat gemaakt advies en gerichte oplossingen helpen jou om er zeker van te zijn dat je altijd zorgeloos van A naar B kunt rijden. Bestel jouw laadpunt in onze webshop.

Waarom kies je voor ons?

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende oplossingen om jouw laadpaal zo optimaal mogelijk te laten werken.

Stroomleverancier onafhankelijk

Eneco eMobility is er voor iedereen. Dat betekent dat je klant bij ons kunt worden, ongeacht jouw stroomleverancier. Voor de verrekening lezen wij jouw laadpunt op afstand uit. Daarvoor hebben we geen contact met jouw stroomleverancier.

Gratis laadpas

Bij de aanschaf van jouw laadpunt krijg je een gratis laadpas. Hiermee kun je laden bij elk laadpunt. Wij hanteren een vast tarief voor Eneco laadpunten en laadpunten van andere aanbieders, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Je kunt ook een losse laadpas regelen. Deze kost €3 per maand. Bestel hem hieronder.

MijnLaden Webapp

Met een laadpunt van Eneco eMobility krijg je toegang tot de MijnLaden webapp. Hierin kun je makkelijk je laadtransacties overzien en krijg je informatie over je vermeden CO2 uitstoot.

100% duurzaam laden

100% duurzaam elektrisch laden: Eneco eMobility maakt het mogelijk. Bij ons rijdt jouw elektrische auto altijd op 100% groene stroom, afkomstig uit wind- en zonne-energie. Zo rijd je CO2-neutraal en ben je elke kilometer goed bezig.

Onze laadpalen voor thuislocaties

Alfen Eve Mini

De Alfen Eve Mini is een zeer compact laadpunt van kleurecht hoogwaardig kunststof en draagt het DEKRA (voorheen KEMA) keurmerk. De voorkant is wit en de achterkant is donkergrijs. Het laadpunt is verkrijgbaar in wand- of paalmodel en met contactdoos en display of vaste kabel zonder display. De afmeting van het laadpunt is 37x24x13 cm (HxBxD)

EV-Box homeline

De EVBox HomeLine heeft een LED-ring als intelligente statusindicator waarmee u op elk moment de status van het laadstation kunt aflezen. De behuizing van de EVBox Homeline is gemaakt van polycarbonaat. De achterzijde van het laadpunt is antraciet grijs. Voor de voorkant kunt u in de volgende stap een keuze maken. Het laadpunt is verkrijgbaar in wand- of paalmodel en met contactdoos of vaste kabel. De afmeting van het laadpunt is 49x31x17 cm (HxBxD).

Slimme laadoplossingen voor iedereen

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende oplossingen om jouw laadpalen zo optimaal mogelijk te laten werken.

Verrekenen

De stroom die je verbruikt om je auto op te laden, betaal je met je laadpas. Dit bedrag wordt vaak meegenomen in het leasebedrag dat je werkgever betaalt. Wanneer je thuis je auto oplaadt, stijgt ook je energierekening. Om te zorgen dat je de stroom niet dubbel betaalt (zowel via je pas als via je energierekening), vergoeden wij maandelijks jouw geladen stroom. Wij lezen het laadpunt digitaal uit en hebben dus geen contact met je stroomleverancier voor de verrekening.

Home Load balancing

Je huis heeft maar een beperkte stroomcapaciteit. Toch wil je graag je auto zo snel mogelijk elektrisch laden. Met loadbalancing maak je slim gebruik van de momenten waarop er meer stroom beschikbaar is. Zo laad je sneller als er geen apparaten aanstaan, en langzamer als je bijvoorbeeld een was draait.

Eneco eMobility onderhoudscontract

Altijd zeker laden met een onderhoudsabonnement van Eneco eMoblity. Bij het bestellen van jouw laadpaal in de webshop krijg je de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudsabonnement krijg je altijd ondersteuning bij storing of slijtage van de laadpaal.  Interesse in een onderhoudsabonnement? Kijk in onze webshop of neem contact op met onze klantenservice.

De installatie van een laadpaal

Onze professionele installateurs voeren de installatie van uw laadpunt uit. Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, neemt de installateur contact met je op om een afspraak te maken. Meestal duurt de installatie van een laadpunt een halve dag. De kosten van de installatie zijn voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid graafwerk dat nodig is. Hoe dichter het laadpunt bij het huis staat, hoe minder de installateur hoeft te graven. U kunt uw graafwerk ook zelf regelen, neem dan contact op met de klantenservice.

Ee Laadpaal