Installatiepartner Unit-T

Eneco eMobility werkt samen met vier installatiepartners voor het installeren van je laadpaal. Unit-T is één van onze partners. Hieronder leggen we uit hoe Unit-T te werk gaat. Ook vind je hoe en waarover je contact kunt opnemen met Unit-T en de meest gestelde vragen.

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met Unit-T?

Unit-T installeert jouw laadpaal. Nadat je de online offerte-aanvraag hebt ingevuld, bekijkt Unit-T alle informatie die je hebt meegestuurd, zoals de foto’s van je meter- en groepenkast. Zijn er vragen? Dan neemt Unit-T contact met je op voor wat vragen en indien noodzakelijk een fysieke schouw ter plaatse. Zijn er geen vragen? Dan ontvang je van ons meteen je offerte.

Fysieke schouw
Bij een fysieke schouw komt een Unit-T-monteur bij je thuis langs om je situatie goed te bekijken en openstaande vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen wij je offerte compleet maken. Een fysieke schouw is altijd noodzakelijk als er meer dan 1 meter graafwerk is of als je in een appartement woont.

Installatie-afspraak
Ben je akkoord met de offerte die wij je verzonden hebben? Dan neemt Unit-T op korte termijn contact met je op om een afspraak in te plannen voor de installatie van je laadpaal. Unit-T belt je of zendt je een e-mail om de installatie in te plannen.

Wil je een reeds gemaakte installatie-afspraak van je laadpaal ofwel eerder ofwel later plannen? Dan kun je Unit-T bellen of e-mailen.

Hoe neem ik contact op met Unit-T?

Met welke vragen kan ik bij Unit-T terecht?

Je kunt bij Unit-T terecht over:

  1. Technische vragen over het voorbereiden van de installatie van je laadpaal.

  2. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor een schouw.

  3. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor installatie van je laadpaal.

  4. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor serviceonderhoud of storingsreparatie van je laadpaal.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over je offerte, laadpas of factuur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Storing van je laadpaal

De communicatie hierover loopt via onze klantenservice. Bij storingen maken we een hulpticket aan dat we doorzetten naar Unit-T of een van onze ander installatiepartners. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Meest gestelde vragen

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpunt

Meer over de installatie van mijn laadpunt

Meer over storing van mijn laadpunt