Installatiepartner SPiE

Eneco eMobility werkt samen met zes installatiepartners voor het installeren van laadpalen. SPiE is een van onze partners. Hier lees je hoe SPiE te werk gaat en hoe je contact met hen opneemt. We beantwoorden ook veelgestelde vragen. 

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met SPiE?  

SPiE installeert jouw laadpaal. Nadat je een offerte hebt aangevraagd, bekijken SPiE en je vaste contactpersoon bij Eneco eMobility Installations alle door jou verstrekte informatie. Denk aan foto's van je meterruimte en zekeringkast. Als er vragen zijn, kan SPiE of je vaste contactpersoon je opbellen of een afspraak maken voor een locatiebezoek. Zijn er geen vragen? Dan krijg je van ons direct een offerte. 

Locatiebezoek 

Bij een locatiebezoek komt een monteur van SPiE bij je thuis om de situatie te bekijken en eventuele vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen we je offerte volledig maken. 

Installatie-afspraak  

Ben je akkoord met de offerte? Dan neemt Eneco eMobility Installations snel contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie van je laadpaal.

Wil je de installatie-afspraak liever op een latere datum inplannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je elektrische auto of een netverzwaring? Dan kan je Eneco eMobility bellen of e-mailen voor een nieuwe afspraak. 

Hoe neem ik contact op met SPiE?

Eneco eMobility

Zakelijk

Bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

FM_projects@eneco.nl

Helpt SPiE ook bij storingen aan mijn laadpaal?  

Na de installatie verzorgt SPiE, samen met Eneco eMobility Installations, het technische onderhoud van je laadpaal. Bijvoorbeeld als een onderdeel kapotgaat of er een technische storing is. De communicatie hierover verloopt via onze klantendienst. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van het probleem komt SPiE of de leverancier van de laadpaal bij je langs. Dit laten we je weten. 

SPiE of de leverancier neemt steeds contact met je op voor een afspraak. De monteur komt dan binnen vijf werkdagen langs om de storing te verhelpen.

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpunt

Meer over de installatie van mijn laadpunt

Meer over storing van mijn laadpunt