Samenwerken met Eneco eMobility als leasemaatschappij  

Wij werken al meer dan tien jaar samen met leasemaatschappijen voor een naadloze omschakeling naar elektrisch rijden voor hun leaserijders. Met onze slimme oplossingen voor zowel de leasemaatschappij als -rijders en de wagenparkbeheerders zorgen we voor een easy ervaring.  
Eneco eMobility

Thuislaadpaal voor leaserijders

Een bewezen betrouwbaar en veilige laadpaal geschikt voor elk type elektrische auto.  

 • Load Balancing mogelijk
 • Beschikbaar in wit of antraciet
 • Beschikbaar met losse of vaste kabel
 • Beschikbaar als wand- of paalmodel
Eneco charging station

De beste service en ervaring

Wij hebben onze service optimaal aangepast aan de wens van onze klanten. Daardoor bieden wij een zorgeloze dienstverlening aan voor zowel leasemaatschappij, als wagenparkbeheerder en leaserijders.

 • One stop shop

  In onze online aanvraagomgeving vraagt een leaserijder moeiteloos een laadpaal aan die perfect geschikt is voor zijn of haar situatie. Wij nemen de klant aan de hand mee in het hele aanvraagproces.

 • Installatie in 2 weken

  Nadat de leaserijder de online aanvraagomgeving heeft doorlopen en de offerte is goedgekeurd, wordt de laadpaal binnen twee weken geïnstalleerd.

 • Flexibele diensten

  Onze laadpalen zijn voorzien van een simkaart die ze verbindt met een backoffice. Onze laadpalen zijn simlock-vrij, dat betekent dat de klant niet vastzit aan één provider voor de levensduur van de laadpalen.

 • Split billing

  Het is mogelijk om split billing toe te passen, waardoor eventuele meerkosten voor maatwerk bij de leaserijder in rekening worden gebracht.

Al bijna 10 jaar samenwerking met Alphabet

  Eneco eMobility en Alphabet werken sinds 2012 samen om de EV-markt te faciliteren en te stimuleren. Het partnership staat voor slimme en transparante oplossingen voor het laden thuis, onderweg en op kantoor. Voor Alphabet is het belangrijk dat dit op een duurzame, innovatieve en kostenefficiënte manier gebeurt, waarbij de klantervaring centraal staat. Met Eneco is de leaserijder bovendien verzekerd van 100% duurzame stroom uit zon- en windenergie.

  Simon Corsel, manager bij Alphabet

  Eneco eMobility

  Facts & Figures

  Onze samenwerking in feiten en cijfers.

  • > 307 miljoen

   Kilo CO2 bespaard

  • > 2.526 miljoen

   Gereden km’s

  • > 421 miljoen

   Geladen kWh op 100% groene stroom

  Een greep uit onze partners

  Wij werken met onze partners aan de toekomst van e-mobility

  sandra neuray small

  Jouw adviseur van Eneco eMobility

  Sandra Neuray
  sandra.neuray@eneco.com
  T 06 55 12 09 56

  Wil je een gratis en persoonlijk consult? Dan mag je altijd contact met mij opnemen. Plan een afspraak of vul de velden aan de rechterkant in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!


  Wat kunnen wij nog meer betekenen als partner van uw leasemaatschappij?