Laden zonder investeren

Met laadpalen op jouw parkeerplaats maak je een duurzaam statement naar klanten. Laat ons investeren in de volledige installatie van jouw laadpunten en hou geld over om te investeren in andere zaken die jouw bedrijf verder laten groeien.

laden zonder investeren

Rekenvoorbeeld

De kosten voor levering van 4 dubbele  laadpunten, inclusief volledige installatie en beheer voor 10 jaar, is €25.000,-.  Eneco eMobility neemt deze kosten voor rekening en rekent een marktconform laadtarief van €0.30 (ex btw) per geladen kWh aan de bezoekers. Op basis van dit tarief verdienen wij de investering over de komende 10 jaar terug. Als ondernemer ontvang je elke maand een vergoeding voor de geladen stroom op jouw locatie. Zo kun jij de service van laadpunten bieden aan jouw klanten zonder dat je er zelf geld aan kwijt bent.  

 

In drie stappen naar een gastvrije parkeerplaats

Laadwensen

Stap 1

Telefonische intake & technische check op locatie.

Offerte laadpaal

Stap 2

Wij doen u een passend voorstel. Na akkoord zetten we de installatie in gang.

Zorgeloos laden

Stap 3

Na de installatie kunnen al je gasten en bezoekers zorgeloos laden.

Maak direct een afspraak

Stuur een e-mail naar zakelijkladen@eneco.com of neem telefonisch contact met ons op via: 088 2022801 (wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur.)

AV_eMobility_studiobeelden_landscape-2019_10

Gebeld worden over laden zonder investeren?

Bel mij terug formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen over laden zonder investeren

Laden zonder investeren is bedoeld voor parkeerplaatsen en bedrijfslocaties waar elektrische auto’s parkeren. Denk bijvoorbeeld aan hotels, vakantieparken, horecalocaties, ziekenhuizen, of bedrijven met een elektrische vloot. Indien er sprake is van een locatie waar weinig geladen wordt, kijken we in samen naar een alternatief.  

Per geladen kWh ontvang je €0,08 per kWh vergoeding. Wij lezen de laadpunten op afstand uit en kunnen dus zien hoeveel kWh er per maand geladen wordt. Eens per maand ontvang je een vergoeding op de rekening.

Nee. Eneco eMobility is stroomleverancier onafhankelijk. Wij lezen de laadpunten op afstand uit via onze back office en hebben hiervoor dus geen contact met jouw stroomleverancier. Uiteraard maken we graag een aanbod voor een stroomcontract, als je huidige contract afloopt.