Laadpaal op de zaak

Wil je één elektrische auto laden
op de zaak, of heb je een vloot
van 100 elektrische auto’s?
Wij zorgen ervoor dat je altijd
kunt laden. Op deze pagina
vertellen we hoe we
je kunnen helpen.

[www.eneco-emobility.com][173]Zakelijk-laden-header

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontmoet onze partnermanagers

Onze partnermanagers staan voor je klaar. Met advies op maat helpen ze jou met het vinden van een passende laadpaal. Of je nu één of honderd auto’s wilt laden, wij hebben altijd de beste laadoplossing. Neem snel contact op met Sandra, Paul of Tom.

Onze laadpalen

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende laadpalen voor zakelijke locaties. De laadpalen zijn allemaal voorzien van slimme software waardoor je altijd makkelijk kunt laden met jouw eigen laadpas.

Alfen Eve

Deze dubbele laadpaal heeft een duidelijk LCD-display en is verkrijgbaar als wand- of paalmodel. De kap is gemaakt van speciaal, met glasvezel versterkt composietmateriaal en daardoor weerbestendig.

Afmetingen: 59 cm x 34 cm (HxB)
Kleur: Wit
Vermogen: 11 kW (3x16A) of 22W (3x32A)

EV-Box Businessline dubbel

De EV-Box Businessline bevat een intelligente statusindicator die de status van de laadpaal laat zien. Hij is verkrijgbaar als wand- of paalmodel in verschillende kleuren.

Kleur: wit, blauw, groen, donkergroen, lichtgrijs en donkergrijs
Afmetingen: 60 cm x 25 cm (HxB)
Vermogen: 3,7 kW (1x16A), 11 kW (3x16A), 7.2 kW (1x32A) en 22W (3x32A)

EV-Box Businessline dubbel

De Delta DC lader is de compactste snellader op de markt. Een snellader is ideaal om klanten en medewerkers in korte tijd weer op te laden voor de volgende rit.

Kleur: grijs
Afmeting: 68 cm x 43 cm (HxB)
Vermogen: 25 KW

Waarom kies je voor ons?

Bij Eneco eMobility bieden wij verschillende oplossingen om jouw laadpaal zo optimaal mogelijk te laten werken.

Charge Manager

Zakelijke klanten met meerdere laadpunten krijgen toegang tot Charge Manager. Deze online tool vat de belangrijkste informatie over jouw zakelijke laadpunten samen en visualiseert het gebruik van de laadpunten in een reeks grafieken. Zo kun je bijvoorbeeld het verbruik, de omzet en de bezetting van jouw laadpunten over verschillende locaties met elkaar vergelijken.

Smart Charging

Een gebouw heeft een beperkte stroomcapaciteit. Toch wil je graag zoveel mogelijk auto’s elektrisch laden. Smart Charging is dan een goede oplossing. Met Smart Charging, ook wel Load Balancing genoemd, wordt de beschikbare stroomcapaciteit verdeeld over de laadpunten die in gebruik zijn.

WeCharge

Meer elektrisch laden met minder laadpunten? Met WeCharge kun je optimaal gebruikmaken van een beperkt aantal laadpunten. Wanneer de ene auto vol is, ontgrendelt de stekker automatisch. Zo kan een volgende berijder gebruikmaken van het laadpunt zonder dat iemand zijn auto hoeft te verplaatsen.

Elke kilometer 100% groen

Wij zijn van mening dat iedere duurzaam elektrisch gereden kilometer de wereld een stukje schoner en mooier maakt. Met een laadpaal van Eneco eMobility rijd je elke kilometer 100% groen. Wij helpen jou over te stappen naar duurzame mobiliteit en geven je de tools om zelf inzicht te krijgen in hoe groen jouw bedrijf rijdt.

De installatie van een laadpaal op de zaak

Onze professionele installateurs kunnen de laadpalen op elke zakelijke locatie installeren. Voor de installatie vindt er een schouw plaats. Op basis daarvan kan een offerte worden opgemaakt. Je kunt er ook voor kiezen jouw laadpalen door eigen installateurs te laten installeren. Wij komen de lader dan afmonteren. Hierbij hoeft er geen schouw plaats te vinden. Jouw partnermanager adviseert graag over de beste optie voor jouw situatie.