Eenvoudig een laadpaal op de zaak

Elektrisch rijden én laden is de toekomst. Als bedrijf neem je met het aanschaffen van laadpalen duurzame stappen. Door het plaatsen van één of meerdere laadpalen kunnen zowel jouw klanten, als medewerkers hun batterij opladen. Daarom bieden wij zakelijke laadpalen voor één vaste prijs. Zo reist iedereen zorgeloos van A naar B.   

Horeca laadpunt

Dubbele laadpaal

Vanaf € 2540,- *

incl. hosting abonnement van € 7,95 p/m

Dubbele laadpaal + installatie

Vanaf € 4.199,- *

incl. hosting abonnement van € 7,95 p/m

Installeer de laadpalen zoals jij dat wilt

Wij installeren de laadpunten graag voor je, samen met één van onze erkende installateurs. Heb je een eigen installateur? Ook dat is mogelijk. Je kunt bij ons gebruikmaken van je eigen installateur.

 

Interparking eneco app
een factuur

Alles overzichtelijk op één factuur

Bij een laadpaal op de zaak ontvang je alle kosten overzichtelijk op één factuur. Je vindt hierop zowel de aanschafkosten, als de abonnementskosten en de verbruikte stroom. Daarnaast krijg je online inzicht in het verbruik van je laadpunten. Bij ons laad je altijd op 100% groene stroom, dus al je verbruik is duurzaam!

Gegarandeerd veilig laden met Smart Charging

Onze laadpalen zijn voorzien van Smart Charging-technologie, waardoor ze rekening houden met de beschikbare stroomcapaciteit in jouw bedrijfspand. Zo kom je niet in het donker te zitten en blijven jouw andere bedrijfsprocessen gewoon doordraaien. Smart Charging is een veilige optie die je kan kiezen aanvullend op het pakket.

BMW laden

Heb je een storing? Wij staan 24/7 voor je klaar!

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.