Eenvoudig een laadpaal op de zaak

Elektrisch rijden én laden is de toekomst. Als bedrijf neem je met het aanschaffen van laadpalen duurzame stappen. Door het plaatsen van één of meerdere laadpalen kunnen zowel jouw klanten, als medewerkers hun batterij opladen. Daarom bieden wij zakelijke laadpalen voor één vaste prijs. Zo reist iedereen zorgeloos van A naar B.   

Opschalen-1.jpg

Dubbele laadpaal

Vanaf € 2.640,- *

Hosting abonnement vanaf € 9,45 p/m

Dubbele laadpaal + installatie

Vanaf € 4.315,- *

Hosting abonnement vanaf € 9,45 p/m

Installeer de laadpalen zoals jij dat wilt

Wij installeren de laadpunten graag voor je, samen met één van onze erkende installateurs. Heb je een eigen installateur? Ook dat is mogelijk. Je kunt bij ons gebruikmaken van je eigen installateur.

 

Interparking-eneco-app-1.png

Alles overzichtelijk op één factuur

Bij een laadpaal op de zaak ontvang je alle kosten overzichtelijk op één factuur. Je vindt hierop zowel de aanschafkosten, als de abonnementskosten en de verbruikte stroom. Daarnaast krijg je online inzicht in het verbruik van je laadpunten. Bij ons laad je altijd op 100% groene stroom, dus al je verbruik is duurzaam!

Gegarandeerd veilig laden met Smart Charging

Onze laadpalen zijn voorbereid voor Smart Charging-technologie, waardoor ze rekening houden met de beschikbare stroomcapaciteit in jouw bedrijfspand. Zo kom je niet in het donker te zitten en blijven jouw andere bedrijfsprocessen gewoon doordraaien. Smart Charging is een veilige optie die je kan kiezen aanvullend op het pakket.

BMW-laden.png

24/7 support en hulp op afstand.

Bij Eneco ben je verzekerd van 24/7 support en hulp op afstand. Stel je stekker zit een keer vast of het laadpunt geeft een storing. Onze customer care kan direct meekijken op afstand en vaak een storing al op afstand verhelpen of bijvoorbeeld zorgen dat een laadpunt ontgrendelt zodat je stekker los komt. Dat scheelt een hoop ergernis en gedoe.

Contact opnemen over zakelijk laden?

Bel mij terug formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.