Heb je altijd een volle batterij nodig?

Zit jij eraan te denken om een elektrische auto aan te schaffen, maar vraag jij je af of dat wel praktisch is, dat laden? Bij Eneco eMobility zijn we van mening dat de handeling van het laden van een auto, niet veel verschilt van het tanken met benzine of diesel. De vraag die dan ook vaak aan ons wordt gesteld is: heb je altijd een volle batterij nodig?

Bekijk de video hieronder.

Laden is een kwestie van gewenning

Leer jezelf aan dat zodra je parkeert je ook laadt. Zo kun jij zonder problemen genieten van jouw elektrische auto. Wil jij zo efficient mogelijk laden zodat je nooit zonder een volle batterij zit? Dat noemen wij load balancing. 

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Eneco emobility geeft antwoord

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Hoeveel kost een laadpaal bij mij thuis? Bekijk het hier!

Waar kan ik mijn auto opladen? Bekijk het hier!

Kan dat bij mij, een laadpaal? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.