Laadoplossingen voor zakelijk België

Al meer dan tien jaar verzorgen wij laadoplossingen voor zakelijke klanten. Wij bieden een naadloze omschakeling naar elektrisch rijden voor jou én jouw bezoekers of medewerkers. En het maakt niet uit of je nu één of honderd elektrische auto’s wilt laden.

Eneco eMobility

Waarom kiezen klanten voor ons?

Van alles-in-één-oplossingen voor het KMO tot maatwerk voor het laden van honderden auto’s thuis en op de zaak: wij hebben de kennis en expertise in huis om iedere klant te helpen.

 • Gemak

  Een laadpaal in een handomdraai en altijd met een volle batterij op weg. Wij helpen jou én jouw bezoekers en werknemers van A tot Z met het opladen van hun elektrische auto.

 • Duurzaam

  Elektrisch rijden is de toekomst en laden, dat wil je zo groen mogelijk. Onze ladpalen laden op 100% duurzame stroom afkomstig van de zon en de wind. Goed voor je imago en voor de wereld.

 • Slim

  Wij helpen jou vandaag, maar houden rekening met morgen. Onze oplossingen groeien mee met de vraag en de ontwikkelingen in de markt en onze installaties zijn 100% klaar voor de toekomst.

 • Persoonlijk

  Persoonlijk contact voor een oplossing op maat. Jij hebt aandacht voor je business, wij hebben aandacht voor jou. Je hebt één vast aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Voor elke laadvraag een oplossing

Oplossingen

Een oplossing voor zakelijk België. Laden bij bedrijven, autodealers en resellers: we hebben er al meer dan 10 jaar ervaring mee.

 • Voor Bedrijven

  Behoefte aan een laadoplossing voor je bedrijf? Bezoek onze pagina en neem contact met ons op.

 • Voor Automerken en dealers

  De focus verschuift steeds meer naar elektrisch rijden. Behoefte om samen te werken met een ervaren partij op het gebied van laadoplossingen? Bezoek onze pagina en neem contact met ons op.

 • Voor Leasemaatschappijen

  Met onze slimme oplossingen zorgen wij voor een easy ervaring voor zowel de leasemaatschappij als bestuurders. Bezoek onze pagina voor meer informatie en neem contact met ons op.

 • Voor partners en resellers

  Bij ons netwerk zijn veel partners en resellers aangesloten om de energietransitie voor iedereen makkelijker te maken. Interesse? Bezoek onze pagina en neem contact met ons op.

Onze klant Telstar

"De eerste publieke DC-lader in de regio"

Telstar installeerde op het parkeerterrein van de club een laadpaal en een snellader. De laadpalen zijn ook voor publiek beschikbaar, en daarmee is het de eerste publieke snellader van de regio. Het is één van de hoogtepunten voor de verduurzaming van Telstar. De komende jaren gaat de voetbalclub zich, samen met onder andere Gemeente Velsen en Eneco, ook bezighouden met duurzame gebiedsontwikkeling rondom het stadion

  Een greep uit onze klanten en partners

  Klaar voor elektrisch laden?

  Met onze laadpalen voor de deur onderneem je zichtbaar duurzaam en rijden je medewerkers en bezoekers op 100% groene stroom.