Laden zonder Investeren

Met laadpalen op jouw parkeerplaats maak je een duurzaam statement naar je klanten. Als je ons laat investeren in de volledige installatie van jouw laadpalen, houd jij geld over om te investeren in de groei van je bedrijf.

Eneco eMobility

Daarom kiezen ondernemers voor ons

 • Investeren doen wij

  Laadpalen plaatsen . Je ziet er het nut wel van in, maar moet je daar nu echt zelf in investeren? Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij dé oplossing voor jou: wij investeren, jij kan profiteren.

 • Vergoeding voor elke geladen kWh

  Laden betekent meer energieverbruik, maar geen hogere energierekening. Wij lezen namelijk maandelijks de laadpaal uit en vergoeden jou de verbruikte elektriciteit.

 • Zorgeloze installatie en onderhoud

  Een laadpaal zonder dat je ernaar hoeft om te kijken. Wij nemen jou alles uit handen: installatie, beheer en onderhoud. En we zijn 24/7 bereikbaar bij storingen. Dat is makkelijk!

 • Duurzaam visitekaartje

  Met laadpalen op je parkeerplaats laat je zien dat jij meedoet met de energietransitie. Maar dan ook echt, want je klanten of gasten laden op 100% groene stroom. Dit straalt positief af op jouw onderneming.

Op ons kan je rekenen

Hoe werkt Laden zonder Investeren?

Een rekenvoorbeeld: vier dubbele laadpalen kosten € 25.000 inclusief installatie en beheer voor tien jaar. Eneco eMobility neemt deze kosten voor zijn rekening en rekent de gebruikers een marktconform laadtarief per geladen kWh aan. Zo verdienen wij de investering in tien jaar terug. De laadpalen gebruiken elektriciteit vanuit jouw meterkast. Daarom ontvang je elke maand een vergoeding voor het aantal verbruikte kWh. Zo bied jij de service aan van laadpalen , zonder dat je er kosten voor maakt.

  EV charger

  Investeren in laadpalen: “Eigenlijk was gisteren al het moment.”

  Wil je als ondernemer investeren in laadpalen? Dan is dit het moment volgens Florus Pool, CFO van Brothers Horeca Group. “Eigenlijk was gisteren al het moment. Maar denk wel goed na of het écht bij je past.”

   Wij zijn een horecazaak. We maken gerechten en serveren drankjes. We verkopen geen elektriciteit. Ik geloof niet dat we altijd alles in eigen beheer moeten doen. Als je de kennis en ontwikkelingen wil bijhouden, kan je dat beter uitbesteden aan een partner die weet wat hij doet.

   Florus Pool, BHG

   Klaar voor Laden zonder Investeren?

   Medewerkers, klanten en gasten: je krijgt waarschijnlijk steeds vaker vragen over het opladen van hun elektrische auto. Tijd voor een nieuwe stap naar meer duurzaamheid en gastvrijheid. Wij helpen je graag verder.