Laden op Maat

Laden op Maat is onze oplossing voor bedrijven die veel laadpalen nodig hebben. Omdat je veel personeel hebt, veel wagens of omdat je AC- én DC (snelladen)-laadpalen wil installeren. Voor elke wens hebben wij een oplossing. Dát is Laden op Maat.

Eneco eMobility

Onze klant Electro-Test

"Laadpalen? We zijn het aan ons imago verplicht."

  Milieu en energie zijn belangrijke factoren binnen onze activiteiten, dus moeten we daarin ook het voorbeeld geven. Het was belangrijk voor ons imago. We vonden dat we sowieso moesten verduurzamen, ook als we er niet aan zouden verdienen.

  Ellen Vandervorst, CEO Electro-Test

  Daarom kiezen klanten voor ons

  • Expertise

   Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het aanbieden van laadoplossingen in een snel veranderende en groeiende markt. We leren nog elke dag bij en gebruiken deze kennis om onze diensten en ondersteuning te optimaliseren.

  • Partnership

   Samen sta je sterker, ook in de energietransitie. We werken samen met betrouwbare, innovatieve en ervaren partners uit onze eigen netwerken, maar schakelen ook met partners uit jouw eigen netwerk.

  • Innovatie

   Elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen in de energietransitie. Flexibiliteit en openstaan voor nieuwe oplossingen horen bij onze dienstverlening. Denk hierbij aan solar charging en bidirectioneel laden.

  • Toekomstbestendig

   Wij bereiden ons vandaag voor op de ontwikkelingen van morgen en nemen dit mee in onze adviezen en oplossingen voor laden op maat. Zo ben je nú klaar voor morgen.

  jens verboven small

  Jouw adviseur van Eneco eMobility

  Jens Verboven
  jens.verboven@eneco.com
  T +32 (0) 474 29 71 84

  Neem contact op met onze partnermanager. Hij helpt je graag verder.


  Interesse in Laden op Maat?