Laden binnen je onderneming

Elektrisch rijden en laden is de toekomst. Als bedrijf neem je duurzame stappen door één of meerdere laadpalen te installeren, waar zowel je bezoekers als je medewerkers hun batterij aan kunnen opladen. Daarom bieden wij laadoplossingen voor elk bedrijf. Zo rijdt iedereen zorgeloos van A naar B.

Eneco eMobility

Daarom kiezen ondernemers voor ons

 • Installatie zoals jij dat wil

  Wij installeren de laadpalen graag voor je, samen met een van onze erkende installateurs. Heb je een eigen installateur? Geen probleem!

 • Alles overzichtelijk op één factuur

  Bij een zakelijke laadpaal ontvang je alle kosten overzichtelijk op één factuur. Ook verrekenen wij de verbruikte elektriciteit én krijg je online inzicht in het verbruik van je laadpalen.

 • Veilig laden met Smart Charging

  Met onze smart charging-technologie houden de laadpalen rekening met de beschikbare elektriciteitscapaciteit in jouw bedrijfspand. Zo kom je niet in het donker te zitten en blijven je bedrijfsprocessen altijd werken.

 • 24/7 ondersteuning en hulp op afstand

  Bij ons ben je verzekerd van 24/7 ondersteuning en hulp op afstand. Stel: je stekker zit vast of de laadpaal geeft een storing. Onze klantendienst kan direct op afstand meekijken en meestal zo de storing al verhelpen.

Een oplossing voor elk bedrijf

Met onze laadpaal voor de deur kunnen je bezoekers of medewerkers altijd op weg met een volle batterij. Wij hebben dé ideale oplossing voor laden binnen je onderneming.

Dubbele laadpaal

 • Incl. gratis laadpas
 • Voorbereid voor Smart Charging
 • ExtraCare (€11,95 p/m) optioneel
 • Lees de installatievoorwaarden

 • *Prijzen exclusief btw

Vanaf € 2.640*

Incl. Eneco eConnect + Business van € 7,95 p/m

  Elektrisch laden bij Keiretsu

  Elektrisch rijden biedt kansen. Als ondernemer hoef je elektrisch rijden niet direct in je producten of diensten te verwerken om er je voordeel mee te doen. Laadoplossingen bieden genoeg andere kansen voor ondernemingen. In de serie Laadzaken bezoekt presentatrice Anic van Damme ondernemers om erachter te komen welke, en waarom zij laadoplossingen hebben toegepast binnen hun bedrijf. Bekijk de video.

  jens verboven small

  Jouw adviseur van Eneco eMobility

  Jens Verboven
  jens.verboven@eneco.com
  T +32 (0) 474 29 71 84

  Medewerkers, klanten en gasten: je krijgt waarschijnlijk steeds vaker vragen over het opladen van hun elektrische auto. Tijd voor een nieuwe stap naar meer duurzaamheid en gastvrijheid. Wij helpen je graag verder.


  Klaar om te laden binnen je onderneming?