Drake & Farrell en Eneco eMobility starten samenwerking

Als ervaren logistiek dienstverlener helpt Drake & Farrell Eneco eMobility met de opslag van laadpalen en advies over hoe om te gaan met de groei en ontwikkelingen van de goederenstroom. Op termijn komt daar het refurbishen en repareren van gebruikte laadpalen bij.

Eneco eMobility

Blijven voldoen aan de groeiende vraag naar laadpalen

Voor Leonie Baneke, CEO bij Eneco eMobility, voelt de samenwerking met Drake & Farrell als een logische stap. “Als Eneco eMobility willen we onze klanten volledig ontzorgen en op alle vlakken service van hoge kwaliteit leveren. Juist ook nu er een snelgroeiende vraag is naar laadpalen, terwijl wereldwijd steeds meer goederen slecht leverbaar zijn. Met deze stap kunnen we voorraden aanleggen voor onze installateurs, zodat we onze klanten de service en snelheid kunnen bieden die ze van ons gewend zijn. Daarnaast is Drake & Farrell een ervaren partij die met ons meedenkt over groei en ontwikkeling, en kunnen we duurzame stappen nemen richting een meer circulaire onderneming met de refurbishment van laadpalen.”

Ondersteuning voor een efficiënte supply chain

Ook bij Drake & Farrell is men blij met de samenwerking. “Onze samenwerking met Eneco eMobility sluit volledig aan bij onze strategie in de snelgroeiende markt van e-mobility. We zijn al meer dan 15 jaar sterk in het ondersteunen van pioniers bij het realiseren van hun ambities met logistieke oplossingen. We zijn dan ook enthousiast om onze kennis en ervaring in te zetten voor een efficiënte Supply Chain. Van de juiste configuratie van nieuwe producten tot en met het refurbishen en repareren van de retourstroom,” aldus David Engel, CEO van Drake & Farrell.

De keuze van Eneco eMobility viel op Drake & Farrell vanwege de cultural fit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Drake & Farrell is zeer positief over Eneco eMobility als partner omdat de lange termijn samenwerking, die gebaseerd is op partnership, aansluit op de visie van het bedrijf voor succesvol zakendoen en het realiseren van doelen. De bedrijven sluiten een samenwerking voor tenminste vijf jaar.