Slim op weg met Eneco eMobility

Eneco eMobility is één van de top 3 aanbieders van slimme laadpalen in België, Nederland en Luxemburg. Met onze laadpalen ben je thuis of op werk verzekerd van 100% groene stroom van zon en wind. Met onze kennis en expertise helpen we klanten al meer dan tien jaar moeiteloos omschakelen naar elektrisch rijden. 

Eneco eMobility

Facts & Figures

 • 200

  Medewerkers

 • > 2,3 miljard

  Gereden kilometers

 • > 475 miljoen

  Geladen kWh met 100% groene stroom

 • > 466 miljoen

  Kilo CO2 bespaard

Eneco en eMobility

Eneco eMobility begon in 2007 als de afdeling Elektrisch Laden binnen Eneco. De reden? Eneco zag al vroeg toekomst in elektrisch rijden. Na een snelle groei splitsten we ons in 2018 af in een aparte bv. Als 100% dochter van Eneco gingen we verder onder de naam Eneco eMobility. De band met ons moederbedrijf is altijd blijven bestaan, inclusief een gezamenlijk doel: klimaatneutraal zijn in 2035.

  Duurzaamheid

  Bij Eneco eMobility praten we vaak over duurzaam elektrisch rijden en groene stroom. Maar wat bedoelen we daar nu mee? In onze lijst van duurzame begrippen vind je meer informatie over onze groene termen.


  Verklarende woordenlijst duurzaamheid

  One Planet Plan

  Eneco eMobility werkt mee aan het One Planet Plan van Eneco. Het doel van dit plan? Zorgen dat in 2035 al onze activiteiten en alle energie die we aan klanten leveren klimaatneutraal zijn. Waarom we dit willen? Om de opwarming van de aarde tot 1,5 graad Celsius te beperken en verantwoordelijkheid te nemen voor de volgende generaties. Het One Planet Plan beschrijft concrete acties, duidelijke investeringskeuzes en meetbare doelstellingen.

  Dit vinden onze collega's belangrijk

  Duurzame Verandering

  Een bouwer die geen uitdaging uit de weg gaat. Dat is Leonie Baneke, CEO Eneco eMobility. Haar missie? De overstap naar elektrisch rijden voor bedrijven én consumenten zo makkelijk mogelijk te maken.

  Duurzame Impact

  Klaartje werkt tien jaar bij Eneco eMobility. Haar missie? Eneco eMobility én de collega’s helpen vergroenen. “Ook kleine beetjes helpen om een duurzame impact te maken”.

  Slimme Innovatie

  Jan is een snelle denker en doener. Hij houdt zich dagelijks bezig met technologische innovaties in de e-mobilitysector. “Slimme technologie typeert onze sector”.

  Waar laad jij van op?

  Laad jij op van werk waarmee je een duurzame impact kan maken? Van innovatieve oplossingen, slimme collega's én een potje tafeltennis na de lunch? Laat jezelf dan snel zien! Samen willen we elektrisch rijden bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we met een ijzersterk plan, een vleugje eigenwijsheid en een fijne werk-privébalans. Zo ga jij elke dag weer opgeladen naar huis.

  Eneco eMobility

  Bedrijfsgegevens

  Eneco eMobility B.V.

  Adres: Battelsesteenweg 455i, 2800 Mechelen (hier is geen klantenbalie en geen postadres).

  Btw-nummer: BE 0711.776.496

  Voor contact met de klantendienst kan je het contactformulier invullen.