Disclaimer

Aansprakelijkheid

De website van Eneco eMobility is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Eneco eMobility kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de verstrekte informatie of voor de gevolgen van het gebruik ervan.

Aan de gegevens, zoals die op deze website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens van Eneco eMobility afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Eneco (eMobility) worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Algemeen

De door Eneco eMobility op deze website verstrekte informatie dient in geen geval beschouwd te worden als een beleggingsadvies, financiële dienst, of juridisch of financieel advies.