Jouw auto moet altijd door, net als jouw business

Een snellader is geschikt voor bedrijven waarbij de business én auto’s nooit stilstaan. Een auto, bestelbus of zelfs vrachtauto kan met een snellader op de zaak in korte tijd volledig worden opgeladen. Zo maak je optimaal gebruik van je elektrische voertuig. En je laadt uiteraard nog altijd op 100% groene stroom.

Eneco eMobility

Waarom een snellader van Eneco eMobility?

Met onze snelladers ben je klaar voor de toekomst. Laad je elektrische voertuigen in een handomdraai en ga zorgeloos weer op pad.

 • Groeit met je mee

  De Delta UFC-lader begint bij 50kW, maar met de flexibele modules kun je deze ophogen tot maximaal 150 kW. Daardoor groeit dit laadpunt mee met jouw behoefte en business.

 • Geschikt voor bedrijfswagens

  Met de Delta UFC lader kun je optioneel ook vrachtwagens en busjes opladen.

 • Efficiënt laden

  Bij de omzet van ‘normale’ AC-stroom naar ‘snellaad’ DC- stroom gaat er altijd wat energie verloren. De Delta laders zijn zo efficiënt ingericht, dat dit bij deze lader nauwelijks voorkomt.

 • Toekomstbestendige installatie

  Ook bij de installatie houden we rekening met de lange termijn. Zo leggen we toekomstbestendige kabels aan, waardoor je laadpunt eventueel in de toekomst verzwaard kan worden.

Snellader op maat

Wij kunnen de snelladers volledig aanpassen aan de behoefte en situatie van de klant. We bieden twee varianten aan: een snellader tot 25 kW en een ultrasnellader tot 200 kW.

Delta DC 25 kW

 • Beschikbaar als wand- en paalmodel
 • Inclusief vaste kabel
 • Direct snelladen zonder aanpassingen aan de stroomvoorziening

  Delta UFC 50 kW tot 200 kW

  • Uitbreidbaar vermogen in stappen van 12,5 kW
  • Uit te voeren in bedrijfskleuren
  • Standaard met 3 meter vaste kabel, optioneel uit te breiden tot 5,5 meter
  • Leverbaar met 2 tot 6 aansluitingen

   Onze klant Electro-Test

   "Een kopje koffie en de batterij is weer vol"

   Bij Electro-Test zorgen twee snelladers ervoor dat de auto’s in drie kwartier worden volgeladen. Maar in de toekomst wordt dat nog sneller. Lees alles over onze klant Electro-Test in het artikel.

    Onze twee DC-laadpunten hebben een vermogen van 50 kW. Maar we kunnen op termijn naar 150 kW gaan zonder onze installatie aan te passen. Als we dat doen, duurt het laden van een auto nog maar 20 minuten. Kopje koffie halen en de autobatterij is vol.

    Eneco eMobility

    Ellen Vandervorst, CEO Electro-Test

    Eneco charing station

    Onze klant Telstar

    Snellader met een publieke functie bij Telstar

    Bij betaald voetbalvereniging Telstar is een snellader in combinatie met een normaal laadpunt geïnstalleerd. De laadpalen zijn ook voor publiek beschikbaar, en daarmee is het de eerste publieke snellader van de regio. Het is één van de hoogtepunten voor de verduurzaming van Telstar. De komende jaren gaat de voetbalclub zich, samen met onder andere Gemeente Velsen en Eneco, ook bezighouden met duurzame gebiedsontwikkeling rondom het stadion.

     charging station

     12 snelladers voor Koopmans Bouwgroep

     Elektrisch rijden zonder gedoe

     TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep is niet alleen specialist in circulair bouwen in opdracht van klanten. Het bedrijf zet duurzaamheid ook in de eigen bedrijfsvoering voorop. Daarbij hoort een volledig elektrisch wagenpark. Eneco eMobility zorgt voor laadpalen en een webomgeving. ‘Via deze prettig ogende omgeving hebben we goed inzicht in de verbruikswaarden en het laadgedrag van de auto’s.’

      Interesse in snelladen

      Neem contact op met onze partner managers. Zij helpen je graag verder!

      Eneco eMobility

      Jasper Wehrmeijer

      Partner Manager

      Jasper.Wehrmeijer@eneco.com
      Eneco eMobility

      Wibo Elzinga

      Lead Partnerships and Sales

      Wibo.Elzinga@eneco.com