Eneco investeert, jij profiteert

Laden zonder Investeren

Met laadpalen op jouw parkeerplaats maak je een duurzaam statement naar klanten. Laat ons investeren in de volledige installatie van jouw laadpalen en houd geld over om te investeren in de groei van je bedrijf.

Eneco eMobility

Daarom kiezen ondernemers voor ons

 • Investeren doen wij

  Het aanschaffen van laadpalen; je ziet het nut er wel van in, maar om daarin nou zelf te investeren? Dat begrijpen wij als geen ander en daarom hebben wij dé oplossing voor jou: wij investeren, jij kunt profiteren.

 • Vergoeding voor elke geladen kWh

  Laden betekent meer energieverbruik, maar geen hogere energierekening. Wij lezen namelijk maandelijks de laadpaal uit en vergoeden jou de verbruikte stroom.

 • Zorgeloze installatie en onderhoud

  Een laadpaal zonder dat je ernaar hoeft om te kijken. Wij nemen jou alles uit handen: installatie, beheer en onderhoud. En we zijn 24/7 bereikbaar bij storingen. e-asy toch?

 • Duurzaam visitekaartje

  Met laadpalen op je parkeerplaats laat je zien dat jij meedoet met de energietransitie. Maar dan ook echt, want je klanten of gasten laden op 100% groene stroom. En dit straalt positief af op jouw business.

Op ons kun je rekenen

Hoe werkt Laden zonder Investeren?

Een rekenvoorbeeld: vier dubbele laadpalen kosten € 25.000,- inclusief installatie en beheer voor tien jaar. Eneco eMobility neemt deze kosten voor eigen rekening en rekent een marktconform laadtarief per geladen kWh aan de gebruikers. Zo verdienen wij de investering in tien jaar terug. De laadpalen gebruiken stroom vanuit jouw meterkast. Daarom ontvang je elke maand een vergoeding voor het aantal verbruikte kWh. Zo bied jij de service van laadpalen, zonder dat je er kosten voor maakt.

In onze brochure hebben we alles op een rijtje gezet en lees je meer over onze propositie.

  EV charger

  Investeren in laadpalen: “eigenlijk was gisteren al het moment”

  Wil je als ondernemer investeren in laadpalen? Dan is dit het moment volgens Florus Pool, CFO van Brothers Horeca Group. “Eigenlijk was gisteren al het moment. Maar denk wel goed na of het écht bij je past."

   Wij doen horeca. Wij maken gerechten en schenken drankjes. Wij verkopen geen stroom. Ik geloof niet dat we altijd alles in eigen beheer moeten doen. Als je de kennis en ontwikkelingen wilt bijhouden, kun je dat beter uitbesteden aan een partij die weet wat-ie doet.

   Eneco eMobility

   Florus Pool, BHG

   Veelgestelde vragen over Laden zonder Investeren

   Klaar voor Laden zonder Investeren?

   Laden zonder Investeren is een oplossing geschikt voor ondernemers waar veel mensen zijn die willen laden, bijvoorbeeld in de sport- horeca- en recreatiebranche. Tijd voor een nieuwe stap in duurzaamheid en gastvrijheid? Wij helpen je graag verder.

   Eneco eMobility

   Jasper Wehrmeijer

   Partner manager

   Jasper.Wehrmeijer@eneco.com