Laden op Maat

Laden op Maat is onze oplossing voor bedrijven met een vraag naar veel laadpalen. Omdat je veel personeel hebt, veel auto's of omdat je AC én DC (snelladen) laadpalen nodig hebt. Voor elke wens hebben wij een oplossing. Dát is Laden op Maat.

Eneco eMobility

Daarom kiezen klanten voor ons

 • Expertise

  Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het aanbieden van laadoplossingen in een snel veranderende en groeiende markt. We leren nog elke dag en gebruiken deze kennis om onze diensten en service te optimaliseren.

 • Partnership

  Samen sta je sterker, ook in de energietransitie. Wij werken samen met betrouwbare, innovatieve en ervaren partners uit onze eigen netwerken, maar schakelen ook met partners uit jouw eigen netwerk.

 • Innovatie

  Ontwikkelingen in de energietransitie veranderen elke dag. Flexibiliteit en open staan voor nieuwe oplossingen horen bij onze dienstverlening. Denk hierbij aan oplossingen als solar charging en vehicle to grid.

 • Toekomstbestendig

  Wij bereiden ons vandaag voor op de ontwikkelingen van morgen. En nemen dit mee in onze adviezen en oplossingen voor Laden op Maat. Zo ben je nú klaar voor morgen.

12 snelladers voor Koopmans Bouwgroep

Elektrisch rijden zonder gedoe

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep is specialist in circulair bouwen in opdracht van klanten. Het bedrijf zet duurzaamheid ook in zijn eigen bedrijfsvoering voorop en daarbij hoort een volledig elektrisch wagenpark. Eneco eMobility zorgt voor de laadpalen en een webomgeving. “Via deze mooi vormgegeven omgeving hebben we een goed inzicht in de verbruikswaarden en het laadgedrag van de wagens.”

  demian x jasper

  Jouw adviseurs van Eneco eMobility

  Demian van Klingeren
  demian.vanklingeren@eneco.com
  T 06 42 12 48 11

  Jasper Wehrmeijer
  jasper.wehrmeijer@eneco.com
  T 06 29 33 23 34

  Neem contact op met onze partnermanagers. Zij helpen je graag verder!


  Interesse in Laden op Maat?