Groener rijden voor BOVAG-leden met laadoplossingen

De BOVAG Ledenwinkel draait om voordeel, gebruiksgemak en ontzorging. Dankzij de samenwerking tussen Eneco eMobility en Elgersma, het bedrijf achter de BOVAG Ledenwinkel, zijn er nu ook totaaloplossingen beschikbaar voor BOVAG-leden om elektrische auto’s te laden. Dit kunnen laadoplossingen bij het bedrijf zijn, thuis bij de werknemer of op een locatie bij de klant.

In één klap toekomstbestending

Wibo Elzinga, Sales Manager bij Eneco eMobility vertelt hoe deze samenwerking tot stand kwam: “De BOVAG Ledenwinkel wordt gerund door Elgersma, een bewezen specialist met meer dan honderd jaar ervaring in de automotive branche. Door een partnerschap met Eneco eMobility kunnen zij nu in één klap de BOVAG-Leden van elektrische laadoplossingen voorzien. Een belangrijke stap om bedrijven, klanten en medewerkers te voorzien van laadoplossingen, nu én in de toekomst.”

Gebruiksgemak van een one stop shop

Henri van Hout, directeur van Elgersma: “Het aanbod van Eneco eMobility is op gebruiksgemak gericht. Natuurlijk heb je een laadpaal nodig, maar we bieden er direct installatie, onderhoud, software, de administratieve afhandeling, de hosting en beheer bij. Op iedere gewenste plek, voor het bedrijf zelf, medewerkers of klanten die een nieuwe of tweedehands elektrische auto aanschaffen en meteen willen doorrijden.”

Klantbehoefte ontmoet marktontwikkelingen

Makkelijk en overzichtelijk af te sluiten laadoplossingen en abonnementen op één plek dus. Robert Molendijk, partner manager bij Eneco eMobility voegt toe: “Samen met BOVAG Ledenwinkel hebben we verschillende customer journeys uitgestippeld: wat heeft welk lid nodig? Moet er thuis een laadpaal komen? Moeten de kosten van elektrisch rijden real time inzichtelijk zijn en kunnen worden verrekend met de werkgever? Met welke toekomstige ontwikkelingen moeten we rekening houden? Verder is het simpel: gedegen service en producten, alles volgens de laatste NEN-normering en een 24/7 backoffice. Zíj kennen de behoefte van hun leden, wij kennen de nieuwste ontwikkelingen in de markt.”

Meteen gebruiksklaar

“We snappen dat voor sommige leden er een twijfelpunt bestaat om nu of toch later over te stappen”, zegt Henri. “Daarom willen we alles makkelijk en overzichtelijk houden. In de BOVAG Ledenwinkel is alles op één plek te vinden en is het niet nodig elders diensten af te nemen. Bovendien zijn de diensten en bijbehorende prijzen transparant weergegeven. De leden zien precies wat welk onderdeel kost en welk voordeel zij krijgen in de kosten.”

Heading 2

Text

Heading 3

Text