Over Eneco eMobility

Welkom! Op deze pagina vertellen we je alles over onze missie en visie bij Eneco eMobility. Heb je een vraag? Stel hem hieronder aan onze chatbot.

Waar kan ik je mee helpen?

Zekerheid met Eneco eMobilty

Eneco eMobility biedt jou de zekerheid die je nodig hebt bij elektrisch laden en rijden. Wij adviseren jou bij de keuze voor een passend laadpunt. Onze gecertificeerde installateurs sluiten het laadpunt voor je aan. Eneco eMobility verzorgt daarna de hosting van jouw laadpaal via de back-office, waardoor wij jouw laadpaal kunnen uitlezen en eventuele problemen kunnen oplossen voordat jij ze zelf merkt. En heb je toch een storing? Dan zijn we 24/7 bereikbaar voor assistentie.

Een duurzame onderneming met Eneco eMobility

Bij Eneco eMobility vinden wij het belangrijk dat elektrisch rijden ook echt duurzaam is. Daarom laad je bij Eneco eMobility altijd op 100% duurzame stroom, afkomstig van Europese zonne- en windenergie. Zo helpt Eneco eMobility mee jouw onderneming nog duurzamer te maken en CO2-uitstoot door voertuigen met wel 70% te reduceren.

Gastvrij laden met Eneco eMobility

Met een laadpunt van Eneco eMobility kunnen jouw klanten en gasten hun elektrische auto opladen terwijl ze bij jou geparkeerd staan. Met de Hospitality service van Eneco eMobility heb je al een laadpunt voor €2,50 per dag. Zo verleen je maximale service met een minimale investering.

Wie is Eneco eMobility?

Opgericht als een afdeling van Eneco in 2007, is Eneco eMobility sinds 2018 een zelfstandige onderneming onder de koepel van Eneco Group. We zijn gevestigd in het hart van Rotterdam, tegenover het Centraal Station. Met een klein, maar enthousiast team pakken we iedere uitdaging aan en verzinnen we creatieve oplossingen voor elke laadbehoefte. We werken nauw samen met onze partners en klanten om samen de omschakeling naar elektrisch rijden te maken.

Onafhankelijke dienstverlener

Ondanks dat Eneco eMobility 100% dochter is van Eneco, is de klant vrij in zijn keuze voor stroomleverancier bij Eneco eMobility. Voor onze laaddienstverlening lezen wij uw laadpunt op afstand uit via een simkaart. Wij hoeven daarvoor geen contact te onderhouden met uw stroomleverancier, en zijn dus een volledig onafhankelijke laaddienstverlener.

Ee Laadpaal