Waarom Eneco eMobility

Welkom! Op deze pagina vertellen we je hoe we je bij Eneco eMobility helpen met de keuze voor de beste laadpaal. Heb je een vraag? Typ hem hieronder!

Waar kan ik je mee helpen?
Jaguar I-PACE opladen

Wat doen wij?

Samen met onze partners helpen wij mensen en bedrijven naadloos om te schakelen naar elektrisch rijden.

Wij verzorgen slimme laadpalen thuis en op het werk. En we adviseren jou over de mogelijkheden, zodat jij snel, simpel en duurzaam kunt laden. Hieronder vertellen we je over onze aanpak en onze waarden.

Persoonlijk geregeld

Bij het bestellen en installeren van een laadpaal krijg je te maken met lastige materie. Wij snappen dat, en we willen je graag helpen om alles makkelijker te maken. Bij Eneco eMobility hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Onze accountmanagers en onze klantenservice zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken. We zijn waar we voor staan: e-mobility made e-asy.

Elke kilometer 100% groen

Wij zijn van mening dat iedere duurzaam elektrisch gereden kilometer de wereld een stukje schoner en mooier maakt. Met een laadpaal van Eneco eMobility rijd je elke kilometer 100% groen. Wij helpen jou over te stappen naar duurzame mobiliteit en geven je de tools om zelf inzicht te krijgen in hoe groen jouw bedrijf rijdt.

Inzicht in kosten

Je wilt natuurlijk altijd weten waar je aan toe bent. Dat snappen wij helemaal. Daarom zijn wij altijd 100% transparant over de kosten, zowel voor het laden als voor de laadpalen. Wij zorgen dat we binnen jouw budget een passende oplossing bieden. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen inzichtelijk.

Grip op e-mobility

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een dashboard ontwikkeld waar zij inzicht krijgen in de belangrijkste cijfers en het overzicht houden over laadpalen op verschillende locaties. Voor berijders hebben we een speciale WebApp die inzicht geeft in de laadtransacties en locaties van beschikbare laadpalen. Zo houd je grip op e-mobility.

Klaar voor morgen

Onze laadoplossingen en adviezen zijn toekomstproof. We houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten en investeren alleen in innovaties die vandaag al voordeel voor onze klanten opleveren.

Bij Eneco eMobility hebben we niet alleen verstand van laadpalen, maar ook van netwerkaansluitingen, IT en elektrotechniek. Zo kunnen wij je altijd de beste oplossing bieden voor jou en jouw elektrische auto.

Ee Laadpaal
Ee Laadpaal