Propositie marketeer Elektrisch Vervoer

Eneco eMobility

Marketing

Rotterdam

Maak jij het je eigen?

Eneco eMobility is een snelgroeiende scale up, zelfstandig en internationaal actief onder de vleugels van Eneco groep. Elektrisch rijden neemt een grote vlucht. En om de klantwensen goed te vertalen naar proposities zoeken wij een allround propositie marketeer voor deze dynamische EV markt. Het is waardevol als je de markt kent en weet wat de concurrentie doet. En natuurlijk is het ’t belangrijkste dat jij onderzoekt en uiteindelijk weet wat de klant wil. Deze klantinzichten gebruik je voor de ontwikkeling van onze laadoplossingen en laaddienstverlening.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_01

Wat zoeken wij?

Je ontwikkelt content, bouwt mee aan nieuwe proposities en vertaalt deze door naar online initiatieven. Je zorgt ervoor dat deze unieke offers soepel naar de markt gaan. Er is een nauwe samenwerking met de andere Marketing & Communicatie collega’s en met collega’s van Sales, Customer care support en Product development. Jouw focus is gericht op een B2B en B2B2C. Je werkt in een internationale omgeving omdat we ook actief zijn in België en Duitsland. In de praktijk zal je ook meewerken aan andere marketing projecten waardoor de functie veel afwisseling en uitdaging biedt.

Over jou

Jouw team

Internationaal bestaat eMobility uit een team van 130 medewerkers. In Nederland, Rotterdam om precies te zijn werk je samen met een online marketeer, senior propositie marketeer, twee communicatie adviseurs en lead marketing en communicatie.

Wij bieden

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.

Over eMobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met 130 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen.

Denk je dat wij een match zijn?

Stuur je CV en motivatie naar onze recruiter Lisette Besseling, lisette.besseling@eneco.com en leg uit waarom we een match zijn.

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of