HR Officer (40 uur)

Eneco

Human Resources

Rotterdam

  • Als zelfstandige teamspeler sluit je naadloos aan bij onze cultuur.
  • Jouw “getting things done” mentaliteit past goed bij de rol.
  • Jouw HR kennis en ervaring zijn welkom om HR verder te ontwikkelen.

Maak jij het je eigen?

In het grotere plaatje zorg jij dat de wereld dankzij elektrisch rijden een stukje mooier en schoner wordt. Je bent een ervaren HR Officer. In deze rol ben je onderdeel van het Human Resources team en lever je een duidelijke bijdrage aan de ambitie en groei van Eneco eMobility. Jij bent het gastvrije aanspreekpunt van alle Eneco eMobility collega’s in Nederland en België, onze HR partners (denk aan: arbodienst/ salarisverwerker/  pensioenverzekeraar en flexuburo’s) en HR collega’s van Eneco. Operationele HR werkzaamheden geven je veel energie omdat je een “getting things done” mentaliteit hebt en altijd meedenkt, hoe het efficiënter kan. Dat is niet onbelangrijk in een scale up omgeving. Als jij laat zien dat je de rol aankunt dan kun je je razendsnel ontwikkelen. Zowel nationaal als internationaal is er genoeg te doen!

E-Mobility-NL-DEF-STILLS-4K.00_01_28_10.Still021

Wat zoeken wij?

Je houdt van samenwerken. Het HR team (nu nog 3 collega’s) ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Zowel inhoudelijk als in omvang. Je hebt brede ervaring in het ondersteunen van HR en Recruitment collega’s. Regelmatig zijn er ook projecten die je zelf kunt inrichten zodat er nog slimmer en effectiever gewerkt kan worden. Jouw ervaring is dan van onschatbare waarde. Je bent een bijtertje. Hoe ingewikkelder het wordt, hoe leuker jij het vindt. Tegelijk voel je ook goed aan wanneer het tijd is om ingeslagen wegen te verlaten.

Wat vinden wij belangrijk?

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.  

Over eMobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met meer dan 90 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam te maken is wat ons bindt. 

Over jouw functie

Bij ons werken bijzonder gedreven mensen aan een bijzonder goed product. Daarom past niet iedereen bij ons. Check dus eens of je je hierin herkent: 

  • Je dopt jouw eigen boontjes en wacht niet af tot je een opdracht krijgt.
  • Je bent tech-savvy, dit helpt bij het automatiseren van HR & Recruitment processen.
  • Je bent gewend om een HR gids te beheren, in- en uitdiensttredingen te verwerken, (functie) wijzigingen door te voeren en gesprekken met sollicitanten in te plannen.
  • Je vindt het een uitdaging om (HR) rapportages te ontwikkelen en te analyseren.
  • Je draagt bij aan het inrichten en bouwen van een stevig HR fundament.
  • Je spreekt ‘over de grens’, sowieso Engels. Ook nog Duits en Frans? Top!

Denk je dat wij een match zijn?

Stuur je CV en zet in je begeleidende mail waarom jij denkt dat we een match zijn. 

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of