Financieel administratief medewerker

Eneco eMobility

Finance

Rotterdam

Maak jij het je eigen?

De kracht van Eneco eMobility is onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor elektrisch vervoer te creëren op een snelle en professionele manier. Onze klanten zijn vooral zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen en automotive partijen. Bij Eneco eMobility werken we samen in een informele sfeer en door de korte lijnen los je vraagstukken snel en efficiënt op.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_01

Wat zoeken wij?

Als financieel administratief medewerker ga je alle uitgaande en binnengekomen facturen verwerken en controleren. Je zult betalingen voorbereiden en bankafschriften inboeken zodat je een overzichtelijke debiteuren- en crediteurenadministratie voert. Je hebt er echt plezier in om dit bij te houden en kunt vragen en opmerkingen goed beantwoorden of het doorsturen naar de juiste persoon.

Aangezien je administratie goed op orde is, is het voor jou vanzelfsprekend dat je ook de BTW aangiftes doet. Tot slot is het goed om te weten dat we werken in boekhoudsysteem Dynamics.

Over jou

Je kunt nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken. Je hebt focus, je pakt je verantwoordelijkheid en hebt executiekracht. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in onze jonge organisatie en in een jonge markt.

Jouw team

Internationaal bestaat eMobility uit een team van 130 medewerkers. In Nederland, Rotterdam om precies te zijn werk je samen met een team van een finance support student, drie financial controllers, een interim financial controller, een business controller, een business analist en een CFO.

Wij bieden

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.

Over eMobility

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met 130 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen.

Denk je dat wij een match zijn?

Stuur je CV en motivatie naar onze recruiter Lisette Besseling, lisette.besseling@eneco.com en leg uit waarom we een match zijn.

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of