Account Support medewerker

Eneco

Sales

Rotterdam

Maak jij het je eigen?

De kracht van Eneco eMobility is onze vaardigheid om op maat gemaakte oplossingen voor elektrisch vervoer te creëren op een snelle en professionele manier. Onze klanten zijn vooral zakelijke klanten, zoals leasemaatschappijen en automotive partijen. Bij Eneco eMobility werken we samen in een informele sfeer. Door de korte lijnen tussen de Partner Managers en Internal Sales los je vraagstukken snel en efficiënt op. Er is een enorme drive binnen het team waarmee we onze klanten en partners optimaal helpen bij hun omschakeling naar elektrisch vervoer.

AV_eMobility-studiobeelden-wide_01

Wat zoeken wij?

Je houdt van samenwerken. En dat komt goed uit want het is jouw doel om de Partner Managers optimaal te ondersteunen tijdens de verkoopcyclus. Dit doe je door snel en effectief te reageren op behoefte van bestaande en nieuwe zakelijke klanten. Openstaande leads volg je telefonisch of per mail op. Je ontwikkelt, onderhoudt en optimaliseert de relatie met zakelijke klanten. Je zet intern of extern klantvragen uit en je bewaakt en rapporteert over de voortgang. Je maakt leveringsoffertes en contracten en levert een actieve bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van het verkoop en service proces.

 

Partner Managers en klanten werken graag met je samen omdat ze op je kunnen rekenen en je actief bent in je rol. Als je goed bent dan sluiten we niet uit dat je op termijn kunt doorgroeien naar de rol van Partner Manager.

Over jouw functie

Jouw team

Internationaal bestaat eMobility uit een team van 130 medewerkers. In Nederland, Rotterdam om precies te zijn werk je samen met een team van zes Partner Managers en een Lead Partnerships & Sales.

Wij bieden

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt. In een sector waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit? Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd? Heb je wel genoeg contact (en als het even kan: lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.

Ons bedrijf

We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen. In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met meer dan 100 collega’s. Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam.

Denk je dat wij een match zijn?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie t.a.v. Lisette Besseling naar lisette.besseling@eneco.com

Solliciteer op deze functie

  • Sleep bestanden hierheen of