Informatie over onze maatregelen i.v.m. Coronavirus

Bij Eneco eMobility houden wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten en passen wij ons beleid aan op basis van de laatste richtlijnen van het RIVM. 

Dienstverlening en bereikbaarheid

Omdat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, partners en klanten voorop staan, nemen we geen enkel risico. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

Wij zijn en blijven bereikbaar via de bekende kanalen:

Telefoon: 088 170 7700 ( op werkdagen tussen 9.00 en 18.00)

E-mail: zakelijkladen@eneco.com (zakelijke klanten) en elektrischladen@eneco.nl (klanten met een thuislaadpunt).

Installaties

Dagelijks onderhouden wij contact met onze partners die de installaties verzorgen. Tot dusver gaan alle geplande installaties door. Is er een installatie bij je gepland dan word je hier via de e-mail van op de hoogte gesteld.

Onze installatiepartners volgen alle richtlijnen van het RIVM.

Mocht de situatie veranderen, dan brengen wij klanten hiervan per e-mail op de hoogte.

Check_information
Zijn er onduidelijkheden en heb je nog vragen?

Anderen vinden
dit ook
interessant

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.