Belangrijk! Lees hier over onze beperkte bereikbaarheid, e-mail en telefoonstoring

Momenteel zijn wij slecht bereikbaar via e-mail en via de telefoon. We doen er alles aan zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn.

Wilt u ons zo snel mogelijk bereiken? Probeer ons over een paar minuten nogmaals te bellen, wellicht is de storing tegen die tijd verholpen.

Wij bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak en hopen op begrip voor de situatie.

Anderen vinden
dit ook
interessant

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.