Charging your drive

Klaar om jezelf op te laden? Met enthousiasme kondigen we het ‘Charging Your Drive’-event aan, een inspiratievolle avond waarop we onze samenwerking vieren. 

Eneco eMobility

Een zinderend ritje in een rollercoaster

In één avond ben je weer helemaal op de hoogte van wat er speelt in de energietransitie naar duurzame mobiliteit. Nu en in de nabije toekomst.  

In diverse interactieve sessies nemen we je mee langs onderwerpen zoals: 

  1. Welke nieuwe verdienmodellen levert de duurzame mobiliteitstransitie op? 

  2. Welke technologische ontwikkelingen komen eraan en hoe kunnen deze ingezet worden om obstakels weg te nemen en nieuwe kansen te creëren?

  3. En welke slagkracht levert samenwerken met Eneco en Eneco eMobility jouw bedrijf op? Nu en in de toekomst? 

Er is ook uitgebreid tijd om bij te praten met elkaar. Een top chef zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. 

Praktisch

Datum: Donderdag 16 november 

Aanvang: Inloop vanaf 17:00u – Start 17:30 tot 21:30 uur. 

Waar: Eneco eMobility, Central Post – ingang Oost, Verdieping 10, Delftseplein 30K | 3013 AA | Rotterdam 

Bereikbaarheid:  

  1. Auto: Parkeren kan bij het gebouw Central Post. Kom je vanaf het Hofplein, dan neem je op de rotonde de afslag naar Weena. Vervolgens sla je bij de Poortstraat rechtsaf (met de bocht van de trambaan mee). Als je dan rechtdoor blijft rijden zie je vanzelf een bord met ‘Central Post Parking’. Vervolgens kom je bij de slagbomen, hier bel je aan en dan wordt de slagboom geopend. Vervolgens volg je de borden P2. Als je geparkeerd bent, bel je in de garage nog een keer aan bij de deur Ingang Oost. Je loopt het trappetje op tot -1, waar je vervolgens de lift neemt naar ons kantoor op de 10e verdieping.   

  2. OV: Ons kantoor is goed bereikbaar met trein, metro, tram en bus. Op station  Rotterdam Centraal loop je naar uitgang ‘Delftseplein/Lijnbaan’. Vanaf daar loop je in één rechte lijn, langs de taxistandplaats binnen een paar minuten naar ons kantoor.   

Gastvrouwen zullen je bij de parking en entree verwelkomen en je de weg wijzen naar ons kantoor op de 10e verdieping.

logo eneco emobility