Bekijk hier de aftermovie van het Inspiratie Event: Charging Your Drive!

Donderdag 3 oktober 2019 vierden wij in de Boompjes in Rotterdam de relatie met onze partners met een Inspiratie Event: Charging Your Drive!

Het was een groot succes, met dagvoorzitter Niels Houtepen, CEO Alphabet B.V., Christel Reynaerts en geluksexpert Patrick van Hees als inspirerende sprekers.

Wij hopen dat alle aanwezigen opgeladen en geïnspireerd zijn om samen weer aan de slag te gaan voor een succesvolle mobiliteitstransitie. Wil je nog even nagenieten, of kon je er niet bij zijn en wil je toch geïnspireerd raken? Kijk dan onze aftermovie en hopelijk zien we je volgend jaar bij een nieuwe editie van ons Inspiratie Event: Charging Your Drive!

Eneco_Emobility_3okt2019_1
Meer weten over dit onderwerp?

Anderen vinden
dit ook
interessant

Een greep uit onze partners

Veelgestelde vragen over elektrisch laden

Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laad je altijd op gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceer jij jouw CO2-uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.

Wij zijn een dochteronderneming van Eneco. Eneco is 100% aandeelhouder. Je hoeft echter geen klant te zijn van Eneco om bij ons een laadpunt aan te vragen. Wij lezen jouw laadpunt op afstand uit en hebben daarvoor geen contact met jouw stroomleverancier. Wil je meer weten? Klik dan hier.

De installatie begint in de meterkast. Vanaf daar gaat de kabel meestal zo snel mogelijk naar buiten. Daar bevestigen we het laadpunt aan de muur of op een paal, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de berijder. Na de installatie test de installateur het laadpunt en legt aan de berijder uit hoe de auto wordt opgeladen.