Wat doen we?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten. Wat waren hun uitdagingen en hoe hebben wij geholpen? Lees hier hun verhaal. Je kunt hieronder ook je vraag stellen over zakelijk elektrisch rijden.

Waar kan ik je mee helpen?

Partner worden?

Heb je interesse om partner te worden? Onze partnermanagers staan voor je klaar. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Met advies op maat helpen ze jou met het vinden van een passende laadpaal. Of je nu één of honderd auto’s wilt laden, wij hebben altijd de beste laadoplossing. Neem snel contact op met Sandra, Andrea, Paul of Tom.

We waren op zoek naar slimme hardware, zodat we heel efficiënt kunnen omgaan met de energie. Daarnaast wilden we een leverancier die ook duurzame stroom levert. Eneco eMobility biedt dit allebei.

Gamis el Bouakili, directeur Schiphol Taxi.

Dura Vermeer

Dura Vermeer wil duurzaam ondernemen. In deze film vertelt Evert van der Kleij, planvoorbereider bij Dura Vermeer, wat Eneco heeft gedaan om de duurzame ambities van Dura Vermeer te realiseren. Zo zijn er zonnepanelen op het kantoorpand geplaatst en is er een laadpaal geïnstalleerd.

Ee Laadpaal
Ee Laadpaal