De laadpas van Eneco eMobility voor Mercedes-Benz

Op deze pagina kun je een laadpas of laaddruppel aanvragen. Het laden kan bijna beginnen! De kosten van laden met deze laadpas vind je op het tariefoverzicht voor Mercedes-Benz laadpasgebruikers.

Met deze laadpas of laaddruppel kan je meteen laden bij alle laadpalen van Eneco eMobility. Binnen twee dagen kan je ook gebruikmaken van elke laadpaal in Nederland en België en van meer dan 500.000 laadpalen in Europa. Gemakkelijk, zorgeloos en duurzaam in één.

Heb je bij ons een bestelling lopen voor een laadpaal? Dan krijg je al een laadpas of laaddruppel en hoef je dit formulier niet in te vullen.

Vragen?

Bel 088 20 22 803 of e-mail naar elektrischladen@eneco.nl.

Vul je gegevens in

Welke oplaad- en tariefvarianten zijn er?

We onderscheiden drie oplaadvarianten: thuis opladen, opladen aan een openbare laadpaal en snelladen.

  1. Thuis opladen aan je eigen laadpaal. Dit is het voordeligst. Je betaalt de kilowattuurprijs van je eigen energieleverancier. Het tarief daarvan verschilt per leverancier en type contract dat je afsluit.

  1. Opladen aan een openbare laadpaal. Dit kan een laadpaal op straat of bij een bedrijf zijn. Wanneer je een elektrische auto oplaadt bij een openbare laadpaal, betaal je doorgaans meer per kWh. De aanbieder van de laadpaal moet immers ook voorzien in kosten voor aanleg, onderhoud en eigen levensonderhoud.

  2. Snelladen. Dit is vaak langs de snelweg. Snelladen is niet alleen de snelste, maar ook de duurste oplaadmethode.

Houd er rekening mee dat de laadtransactie altijd gestart en beëindigd dient te worden met dezelfde laadpas of laaddruppel. Dit in verband met de identificatie via de ingebouwde CHIP-ID.