Installatiepartner Solutions30

Eneco eMobility werkt samen met zeven installatiepartners voor het installeren van je laadpaal. Solutions30 is één van onze partners. Hieronder leggen we uit hoe Solutions30 te werk gaat. Ook vind je hoe en waarover je contact kunt opnemen met Solutions30 en meest gestelde vragen.

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met Solutions30?

Solutions30 installeert jouw laadpaal. Na je online offerte-aanvraag bekijkt Solutions30 alle informatie die je hebt meegestuurd, zoals de foto’s van je meter- en groepenkast. Zijn er vragen? Dan kan Solutions30 contact met je opnemen voor een schouw (telefonisch of bij je thuis). Zijn er geen vragen? Dan ontvang je van ons meteen je offerte.

Schouw
Bij een fysieke schouw komt een Solutions30-monteur bij je thuis langs om je situatie goed te bekijken en openstaande vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen wij je offerte compleet maken.

Installatie-afspraak
Ben je akkoord met de offerte? Dan neemt Solutions30 op korte termijn via Whatsapp contact met je op met een voorstel voor een installatiedatum voor je laadpaal. Via Whatsapp kan de installatie-afspraak ook definitief worden gemaakt.

Wil je de installatie-afspraak verder vooruit plannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je auto of een netverzwaring? Dan kun je dit ook via Whatsapp aangeven.

Hoe neem ik contact op met Solutions30?

Openingstijden klantenservice: 08:00 uur -16:00 uur

Met welke vragen kan ik bij Solutions30 terecht?

Je kunt bij Solutions30 terecht over:

  1. Technische vragen over het voorbereiden van de installatie van je laadpaal.

  2. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor een schouw.

  3. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor installatie van je laadpaal.

  4. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor serviceonderhoud of storingsreparatie van je laadpaal.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over je offerte, laadpas of factuur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helpt Solutions30 ook bij storing van mijn laadpaal?

Na installatie van je laadpaal zorgt Solutions30 voor het technisch onderhoud van je laadpaal, dus bijvoorbeeld wanneer een onderdeel stuk gaat of wanneer er een technische storing is.

De communicatie hierover loopt via onze klantenservice. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van het probleem komt of Solutions30 of de leverancier van de laadpaal bij je langs. Dit laten wij je weten.

Solutions30 of de leverancier neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Daarna komt een monteur binnen vijf werkdagen langs om de storing te verhelpen.

Meest gestelde vragen

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpaal

Meer over de installatie van mijn laadpaal

Meer over storing van mijn laadpaal