Installatiepartner EV Style (RDL)

Eneco eMobility werkt samen met zeven installatiepartners voor het installeren van je laadpaal. EV Style (voorheen RDL Systems) is één van onze partners. Hieronder leggen we uit hoe EV Style te werk gaat. Ook vind je hoe en waarover je contact kunt opnemen met EV Style en meest gestelde vragen.

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met EV Style?

EV Style installeert jouw laadpaal. Na je online offerte-aanvraag bekijkt EV Style alle informatie die je hebt meegestuurd, zoals de foto’s van je meter- en groepenkast. Zijn er vragen? Dan kan EV Style contact met je opnemen voor een schouw (telefonisch of bij je thuis). Zijn er geen vragen? Dan ontvang je van ons meteen je offerte.

Schouw
Bij een fysieke schouw komt een EV Style-monteur bij je thuis langs om je situatie goed te bekijken en openstaande vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen wij je offerte compleet maken.

Installatie-afspraak
Ben je akkoord met de offerte? Dan neemt EV Style op korte termijn telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor de installatie van je laadpaal.

Wil je de installatie-afspraak verder vooruit plannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je auto of een netverzwaring? Dan kun je EV Style bellen of e-mailen voor een afspraak.

Hoe neem ik contact op met EV Style?

Openingstijden klantenservice: 09.00 uur - 17.30 uur

Met welke vragen kan ik bij EV Style terecht?

Je kunt bij EV Style terecht over:

  1. Technische vragen over het voorbereiden van de installatie van je laadpaal.

  2. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor een schouw.

  3. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor installatie van je laadpaal.

  4. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor serviceonderhoud of storingsreparatie van je laadpaal.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over je offerte, laadpas of factuur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helpt EV Style ook bij storing van mijn laadpaal?

Na installatie van je laadpaal zorgt EV Style voor het technisch onderhoud van je laadpaal, dus bijvoorbeeld wanneer een onderdeel stuk gaat of wanneer er een technische storing is.

De communicatie hierover loopt via onze klantenservice. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van het probleem komt of EV Style of de leverancier van de laadpaal bij je langs. Dit laten wij je weten.

EV Style of de leverancier neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Daarna komt een monteur binnen vijf werkdagen langs om de storing te verhelpen.

Meest gestelde vragen

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpaal

Meer over de installatie van mijn laadpaal

Meer over storing van mijn laadpaal