Installatiepartner eforce

Eneco eMobility werkt samen met zes installatiepartners voor het installeren van je laadpunt. Eforce is één van onze partners. Hieronder leggen we uit hoe eforce te werk gaat. Ook vind je hoe en waarover je contact kunt opnemen met eforce en meest gestelde vragen.

Eneco eMobility

Wanneer kom ik in contact met eforce?

Eforce installeert jouw laadpunt. Na je online offerte-aanvraag bekijkt eforce alle informatie die je hebt meegestuurd, zoals de foto’s van je meter- en groepenkast. Zijn er vragen? Dan kan eforce contact met je opnemen voor een schouw (telefonisch of bij je thuis). Zijn er geen vragen? Dan ontvang je van ons meteen je offerte.

Schouw
Bij een fysieke schouw komt een eforce-monteur bij je thuis langs om je situatie goed te bekijken en openstaande vragen te beantwoorden. Met deze aanvullende informatie kunnen wij je offerte compleet maken.

Installatie-afspraak
Ben je akkoord met de offerte? Dan neemt eforce op korte termijn telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor de installatie van je laadpunt. Eforce kan een afspraak drie maanden vooruit plannen.

Wil je de installatie-afspraak verder vooruit plannen? Bijvoorbeeld omdat je nog wacht op je auto of een netverzwaring? Dan kun je eforce bellen of e-mailen voor een afspraak.

Hoe neem ik contact op met eforce?

Eneco eMobility

Openingstijden klantenservice: 08:30u-17:30u.

planning@econic.homes

Met welke vragen kan ik bij eforce terecht?

Je kunt bij eforce terecht over:

  1. Technische vragen over het voorbereiden van de installatie van je laadpunt.

  2. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor een schouw.

  3. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor installatie van je laadpunt.

  4. Wijzigen of afzeggen van een afspraak voor serviceonderhoud of storingsreparatie van je laadpunt.

Heb je een andere vraag? Bijvoorbeeld over je offerte, laadpas of factuur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helpt eforce ook bij storing van mijn laadpunt?

Na installatie van je laadpunt zorgt eforce voor het technisch onderhoud van je laadpaal, dus bijvoorbeeld wanneer een onderdeel stuk gaat of wanneer er een technische storing is.

De communicatie hierover loopt via onze klantenservice. Bij storingen maken we een hulpticket aan. Afhankelijk van het probleem komt of eforce of de leverancier van het laadpunt bij je langs. Dit laten wij je weten.

Eforce of de leverancier neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Daarna komt een monteur binnen vijf werkdagen langs om de storing te verhelpen.

Meest gestelde vragen

Meer over het aanvraagproces van mijn laadpunt

Meer over de installatie van mijn laadpunt

Meer over storing van mijn laadpunt