Wat past er bij mij: het kopen of huren van laadpalen?

Zit jij eraan te denken om voor je bedrijf een of meerdere laadpalen aan te schaffen? Bij Eneco eMobility hebben we bieden we verschillende financieringsopties aan. Zo kunnen wij jou helpen de keuze te maken tussen het kopen, of het huren van de laadpalen.

Welk laadpunt past bij mij.

Laden zonder investeren

Met de financieringsopties van Eneco eMobility help jij je bedrijf aantrekkelijk te maken voor medewerkers en klanten die dagelijks willen laden. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken om met een lege batterij aan de kant van de weg te staan, na een lange dag werken. Als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen of huren van laadpalen voor je bedrijf klik dan op onderstaande button.

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord

Wat lever een laadpaal mij op? Bekijk het hier!

Hoe zorg ik voor voldoende capaciteit? Bekijk het hier!

Ik wil overstappen, hoe werkt dat? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.