Wat levert het plaatsen mij als bedrijf op?

Als bedrijf neem je met het aanschaffen van laadpalen duurzame stappen. Door het plaatsen van een of meerdere laadpalen kunnen zowel medewerkers, als klanten hun batterij aanvullen. Maar wat levert het eigenlijk op om deze service te bieden aan je medewerkers en je klanten?

Bekijk hieronder de video.

Eneco eMobility geeft antwoord zakelijk

Duurzaamheid en service

Wil jij net zo’n duurzame uitstraling als onze klant Keiretsu (link naar die video)? Met laadpalen op de parkeerplaats laat jij zien dat je oog hebt voor bewust ondernemen. Tegelijkertijd bied je ook een service aan je medewerkers en bezoekers die bij jou op locatie kunnen laden. Goed voor het milieu en voor de tevredenheid van je gasten en medewerkers. Interesse? 

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Hoe zorg ik voor voldoende capaciteit? Bekijk het hier!

Wat levert een laadpaal mij op? Bekijk het hier!

Wanneer schaal ik op? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.