Wat is het juiste moment om de laadpunten op te schalen?

Wanneer is het een verstandig moment als bedrijf om te gaan kijken wanneer je meer laadpunten aan moet schaffen? Wat is het punt dat je moet gaan groeien? Eneco eMobilty kan jou daarbij helpen. Er zijn verschillende factoren die dat helpen bepalen die ervoor zorgen dat jij in de toekomst genoeg laadcapaciteit hebt voor je medewerkers en eventuele klanten.

Opschalen laadpalen

Capaciteit op de lange termijn

Eneco eMobility staat klaar om je te adviseren op elk punt. Van de aanschaf van een laadpaal, het beheer, tot de uitbreiding van je laadcapaciteit. Ook kijken we met je mee wat je toekomstplannen zijn voor het bedrijf en hoeveel laadpunten je op de lange termijn denkt nodig te hebben. Wil jij ook advies over je lange termijn denken voor het aantal laadpunten? Neem dan contact met ons op!

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord

Een laadpaal kopen of leasen? Bekijk het hier!

Wat levert een laadpaal mij op? Bekijk het hier!

Hoe zorg ik voor voldoende capaciteit? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.