Hoe zorg ik voor voldoende laadcapaciteit?

Wanneer zowel klanten als medewerkers hun elektrische auto bij jouw bedrijf willen opladen, is het wel zo handig als daar genoeg laadpalen voor zijn. Dus is het van tevoren goed te bedenken, hoe groot de vraag kan zijn voor laadpunten bij jouw bedrijf. Heb je medewerkers of klanten die elektrisch rijden? Kunnen dat er snel meer worden en hoe lang blijven zij om hun batterij op te laden? 

Bekijk hieronder de video

Voldoende laadcapaciteit

Advies over laadcapaciteit

Eneco eMobility kan je helpen bepalen hoeveel laadcapaciteit voldoende is. Op basis van onder andere een telefonisch adviesgesprek, kan worden bepaald wat het beste aansluit op de laadbehoefte voor nu en in de toekomst. De laadbehoefte wordt onder andere bepaald door: het aantal bezoekers dat elektrisch rijdt, het aantal medewerkers, en de gemiddelde woon-werk afstand. Wil jij ook advies over de benodigde capaciteit? Wij bellen je terug.

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Gebeld worden voor een zakelijk adviesgesprek?

Bel mij terug formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord

Ik wil overstappen, hoe werkt dat? Bekijk het hier!

Wanneer schaal ik op? Bekijk het hier!

Koop of lease ik een laadpaal? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.