Hoe kan ik overstappen of mijn laadpalen uitbreiden?

Het kan zijn dat je als bedrijf al elektrische laadpalen hebt staan, maar graag wilt overstappen naar Eneco eMobility. Kan dat? En zo ja: hoe werkt dat? Ook kun je bij ons terecht voor vragen over het uitbreiden van je aantal laadpalen.

Bekijk de video hieronder.

Overstappen of uitbreiden 2

Advies over beheer en uitbreiding van laadpalen

Eneco eMobility kan je helpen met het beheer van al jouw laadpunten en zelfs bij het uitbreiden van die punten. Er wordt gekeken naar het laadvermogen van jouw bedrijf en daarop worden de hoeveelheid laadpunten aangepast. Wil jij ook dat Eneco eMobility al jouw laadpunten makkelijk in één keer beheert. Laat je dan door ons terugbellen voor een adviesgesprek. 

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere, en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Gebeld worden voor een zakelijk adviesgesprek?

Bel mij terug formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Wanneer moet ik opschalen? Bekijk het hier!

Een laadpunt kopen of leasen? Bekijk het hier!

Wat levert een laadpaal mij op? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.