Waar kan ik het beste mijn elektrische auto opladen?

Laden doe je het makkelijkste op de plek waar je lang geparkeerd staat. Maar wat is nou de beste plek om jouw elektrische auto op te laden?

Bekijk hieronder de video.

Waar kan ik opladen?

Laad jouw elektrische auto waar jij dat wil

De meeste elektrische rijders laden hun auto thuis of op de zaak. Ben jij onderweg en moet je toch laden? Dan kun je gebruik maken van verschillende apps om een laadpunt in de buurt te vinden. Met de laadpas kun je overal in Nederland en België laden en in totaal heeft Eneco eMobility meer dan 110.000 laadpunten in Europa. Geen zorgen dat je ergens stil komt te staan dus. Wil jij onderweg jouw elektrische auto laden?  

Eneco eMobility geeft antwoord op al jouw vragen

Elektrisch rijden én laden is de toekomst: met onze duurzame laadoplossingen zorgen we voor een betere en groenere toekomst. Wij begrijpen dat de overgang van tanken naar elektrisch laden lastig kan zijn. Daarom helpen onze experts jou graag op weg. Heb jij vragen over elektrisch rijden, of het laden van jouw auto bij je thuis of op het werk? Eneco eMobility geeft antwoord op al je vragen.

Eneco emobility geeft antwoord

Heb jij nog andere vragen over elektrisch rijden of laden?

Klik dan door naar de andere afleveringen van Eneco eMobility geeft antwoord.

Waar kan ik opladen? Bekijk het hier!

Kan dat wel bij mij een laadpaal? Bekijk het hier!

Heb je altijd een volle batterij nodig? Bekijk het hier!

Heb jij een andere vraag? Check onze FAQ voor antwoorden op nog meer vragen.

Jouw laadpaal is altijd klaar voor gebruik. Om te starten met laden steek je de laadkabel in de auto en eventueel in het laadpunt en houd je de laadpas ervoor.  Klaar met laden? Hou je laadpas weer voor het laadpunt. De laadkabel ontgrendelt dan automatisch.  

Het is mogelijk om je laadpunt alleen toegankelijk te maken voor een beperkt aantal laadpassen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een particulier kan bij Eneco een laadpunt aanvragen via de website. Ga naar de webhop en kies het laadpunt dat past bij jouw auto, meterkast en wensen.